25 d’octubre de 2020 25/10/20

Alumnes del Conservatori de Música “Josep Climent” viatgen a Sisteron

Alumnes del Conservatori de Música “Josep Climent” viatgen a Sisteron - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  Alumnes del Conservatori de Música “Josep Climent” viatgen a Sisteron - (foto 2)

  El Comité d'Agermanament Oliva-Sisteron ha organitzat, juntament amb el Conservatori Professional de Música Josep Climent, un viatge del 26 al 30 d'octubre, a la ciutat francesa de Sisteron.

  En esta activitat participa un grup de 35 alumnes i una part del claustre docent, entre ells el director del Conservatori, José Tomás Estornell. A banda, també formen part de la delegació olivera membres del Comité d'Agermanament, encapçalats pel seu president José Luis Llorca.

  Des del Comité d'Agermanament, i el Conservatori Josep Climent, s'ha organitzat un complet programa d'activitats. Al llarg del matí de dissabte visitaran la ciutat i de vesprada a les 18 hores, els alumnes del conservatori oferiran un concert a la catedral de Sisteron acompanyats de l'Harmonie "Les Touristes des Alpes" de la ciutat francesa.

  El president del comité d'agermanament, José Luis Llorca, ha assenyalat que "es tracta d'un viatge que no només ve a reforçar els vincles entre ambdues ciutats, sinó que esdevé tota una oportunitat per a l'intercanvi cultural, d'experiències i coneixements."

  Pujar