elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Ximo Bayo visita Nules per a dinamitzar la Ruta de la Tapa

Ximo Bayo visita Nules per a dinamitzar la Ruta de la Tapa
  • El mític dj dels 90 oferirà un espectacle en el municipi

MÉS FOTOS
Ximo Bayo visita Nules per a dinamitzar la Ruta de la Tapa - (foto 2)
Ximo Bayo visita Nules per a dinamitzar la Ruta de la Tapa - (foto 3)

Coincidint amb l’inici de la Ruta de la Tapa s’ha programat per al divendres, 5 de maig, una actuació musical que comptarà amb un dels més destacats DJ dels anys 90 com és Ximo Bayo.

Així doncs, aquesta jornada festiva que tindrà lloc a la Terrassa de l’Estany de Nules, a partir de les 23.30 hores, pretén reviure els millors anys de la discoteca local Ático amb els DJs José Paula, Eugenio Núñez, i Jesús Andreu.

Des de l’Ajuntament de Nules es vol així promoure la participació tant del veïnat de Nules com d’altres poblacions en la Ruta de la Tapa, al mateix temps que es pretén també dinamitzar i desestacionar l’activitat d’oci en les seues platges.

La X Ruta de la Tapa tindrà lloc els caps de setmana del 5 al 28 de maig. De manera que, cal recordar que per segon any consecutiu la Ruta de la Tapa es desenvoluparà al llarg de tots els caps de setmana del mes de maig; a més se segueix també amb la modalitat d’elaboració de còctels amb alcohol i sense alcohol que possibilita la incorporació dels locals d’oci. Per tant, l’horari que cada establiment participant podrà establir és el comprés en la franja horària d’11’00 a 15’00 hores i de 19’00 a 1’30 hores per a bars i restaurants, i fins a les 03’30 hores per als pubs; el preu de la tapa, tant salada com dolça, i beguda serà de 3,50 euros, mentre que el preu del còctel amb alcohol serà de cinc euros i el de sense alcohol de quatre euros.

Pujar