elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano
INCENDI NULES

VÍDEO | Un incendi arrasa una zona pròxima al camp de futbol de Nules: els bombers actuen en sis municipis més de la província

Un incendi arrassa una zona pròxima al camp de futbol de Nules
Un incendi arrassa una zona pròxima al camp de futbol de Nules
  • Els bombers han actuat en deu incendis a localitats com Borriana, Vilafamés, Benicarló, Benlloch, l'Alcora i Almassora

Un paorós foc a Nules ha il·luminat este municipi del sud de la província de Castelló. I és que s'ha deslligat un incendi en una zona pròxima al camp de futbol de Nules, en l'antiga N-340 al costat del barranc de la Serraleta.

L'alcalde de Nules, David García, ha informat que segons les informacions de la Policia Local el foc està bastant controlat. 

Fins al lloc s'han desplaçat tant agents de la Policia Local com efectius dels bombers del Consorci Provincial de Castelló.

A conseqüència de les fortes ratxes de vent que s'han produït en el dia de hui, fins a les 21.00 hores d'este dimecres, els bombers han mobilitzat diversos mitjans per a actuar en set servicis: dos arbres caiguts a Torás, un arbre caigut a Bejís, la retirada de xapes metàl·liques i un cristall a Borriana, retirada de branques d'arbratge a Jérica.

Així mateix, s'han intervingut en deu incendis de vegetació a Benicarló, Borriana, Vilafamés, Benlloch i també a Nules, l'Alcora i Almassora amb dos incendis en cada municipi.

Pujar