3 de desembre de 2020 3/12/20

La Unitat de Mediació Policial de Nules arriba a acords en més del 85 per cent de les sol·licituds tramitades

La Unitat de Mediació Policial de Nules arriba a acords en més del 85 per cent de les sol·licituds tramitades - (foto 1)
  • Fa balanç de les actuacions fetes en el primer trimestre de l’any

La Unitat de Mediació Policial de Nules ha arribat a un acord o resolució en el 85’71 per cent de les sol·licituds admeses a tràmit donant així solució a les queixes o problemes de la ciutadania.

En concret, la Unitat de Mediació Policial ha portat a terme en el primer trimestre de l’any un total de set actuacions, cinc de les quals de caràcter individual i altres dos col·lectives amb 25 i 15 demandants cadascuna. De fet, sis d’aquests expedients han segut admesos mentre que un s’ha desestimat per ser competència d’altra administració.

“El balanç que fem d’aquest primer trimestre de l’any és molt positiu perquè veiem que hi ha voluntat per part de les persones implicades en arribar a acords gràcies a la mediació i professionalitat dels agents de la Policia Local que formen aquesta unitat. A més, cal assenyalar que és un servei totalment gratuït que ofereix la nostra Policia Local que no té cap cost addicional per a l’ajuntament”, explica l’alcalde i regidor de Seguretat i Policia Local, David García.

La Unitat de Mediació Policial es va posar en marxa a Nules l’any 2016 i està formada per un oficial i dos agents que es dediquen a intervenir en conflictes entre la ciutadania com poden ser assumptes d’àmbit rural per límits o danys en horts; de menors i discapacitats; sorolls; problemes de convivència entre veïns; molèsties de gossos; insults; o temes relacionats amb la insalubritat, entre altres.       

Aquest servei es pot sol·licitar per escrit, omplint el formulari corresponen, a les dependències de la Policia Local.

Pujar