elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

El terror prendrà Nules aquest cap de setmana per Halloween

El terror prendrà Nules aquest cap de setmana per Halloween
  • Del divendres al dilluns s'organitzen diverses activitats

MÉS FOTOS
El terror prendrà Nules aquest cap de setmana per Halloween - (foto 2)

Halloween arribarà enguany a Nules amb una variada programació que es desenvoluparà al llarg d’aquest cap de setmana, en concret des de divendres fins al pròxim dilluns.

De manera que, des de l’Ajuntament de Nules s’han organitzat activitats per a tots els sectors de la població encara que seran els més menuts els que podran gaudir de la major part d’actes.

En concret, el Museu d’Història “Vicent Felip Sempere” albergarà divendres 28 i dissabte 29 d’octubre exposicions, tallers, xerrades, entre altres activitats amb temàtica de misteri i terror que s’han organitzat en col·laboració amb el club de lectura Cosas&Musas. De fet, s’ha previst per a eixos dies una exposició sobre les obres adaptades al cine de l’autor Edgar Alan Poe; l’activitat “Creando cosas terribles” amb Fran Ferriz; també hi haurà tallers de màscares de monstres i altres activitats per a famílies; taller infantil de rebosteria anomenat “Divercuina terrorífico”; i una xerrada amb Luis Roso autor de “El crimen de Malladas”.

Per altra banda, els joves de 12 a 30 anys podran participar en el Passatge del Terror que s’ha organitzat des del departament de Joventut i que es desenvoluparà al jardí botànic i que compta ja amb prop de 260 inscripcions.

Així mateix, el públic infantil comptarà també amb el contacontes d’animació “Halloween enCANTAdo” al mercat municipal i amb l’espectacle “El club Lovecraft” que tindrà lloc la vesprada de dilluns al Teatre Alcázar.

També en la jornada de dilluns, 31 d’octubre, tindrà lloc un correfoc de Halloween a càrrec de l’associació cultural Dimonis del Poll; i una discomòbil al Local Multifuncional.

L’alcalde de Nules, David García, comenta al respecte que “la festa de Halloween està ja molt consolidada en la nostra societat, per tant des de l’ajuntament hem volgut oferir una programació per a tots els públics amb activitats principalment per als més menuts i joves”.

Pujar