elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Teatre i dansa urbana per a potenciar l'autoestima i el treball en equip dels joves de Nules amb l'obra 'Barbie'

Teatre i dansa urbana per a potenciar l'autoestima i el treball en equip dels joves de Nules amb l'obra 'Barbie'
  • Més de 20 joves clausuren els cursos amb una reeixida representació de l'obra "Barbie"

Incrementar l’autoestima, fomentar el treball en equip, el desenvolupament de les emocions o l’autosuperació són alguns dels objectius que es vol aconseguir amb els cursos de teatre i de dansa urbana que organitza la regidoria de Joventut de l’Ajuntament de Nules.

De fet, una vintena de joves han participat des del mes d’octubre d’aquests dos cursos que s’han clausurat aquest cap de setmana amb la II Mostra de l’Aula Jove d’Arts Escèniques que ha estat un èxit de participació.

En concret, l’alumnat tant de teatre com de dansa urbana ha interpretat l’obra Barbie mitjançant la qual han posat en escena tot allò que han après en el curs com ara tècniques d’expressió i llenguatge corporal, l’espai escènic, la creació de personatges, l’escenografia, entre d’altres.

La regidora de Joventut, Blanca Silvestre, destaca que “la idea és que amb aquesta mostra l’alumnat demostre tot allò que ha aprés amb la representació d’una obra. No obstant això, des de la regidoria de Joventut es vol no sols descobrir nous talents, sinó que també es vol aprofitar aquests tipus de cursos per a treballar l’autoestima dels joves. Una aposta que anem a donar-li continuïtat el pròxim any davant els bons resultats obtinguts”.

MÉS FOTOS
Teatre i dansa urbana per a potenciar l'autoestima i el treball en equip dels joves de Nules amb l'obra 'Barbie' - (foto 2)
Teatre i dansa urbana per a potenciar l'autoestima i el treball en equip dels joves de Nules amb l'obra 'Barbie' - (foto 3)
Teatre i dansa urbana per a potenciar l'autoestima i el treball en equip dels joves de Nules amb l'obra 'Barbie' - (foto 4)
Pujar