elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

X Ruta de la Tapa de Nules: coneix als guanyadors

X Ruta de la Tapa de Nules: coneix als guanyadors
  • També s'han sortejat els 13 bons entre les persones participants

 

L’Ajuntament de Nules ha lliurat hui els premis als establiments hostalers guanyadors de la X edició de la Ruta de la Tapa, uns guardons que en la present edició s’han dividit en quatre categories principals per a les millors tapes salada, dolça, còctel i premi especial clemenules, per utilitzar la taronja com a principal ingredient.

Així doncs, els premis s’han atorgat al Bar Chalton com a guanyador del premi a la millor tapa salada; a la gelateria La Constancia que ha obtingut el premi a la millor tapa dolça; i a La Bodeguita de Macorina que ha aconseguit el premi al millor còctel i el premi especial Clemenules.

Cal recordar que, els locals participants han estat Bar Bocateria 47, Bar Chalton, Bar Miralles, B&B Terrassa de l’Estany, Bar Puerta del Sol, Bar Sant Xotxim, Restaurant Caixa Rural, Guateque Night Club, Geladeria La Constancia, La Bodeguita de Macorina, Restaurant Ca Àngels, La Ronería, i Pollastres al Mercat.   

De manera que, des de la regidoria de Turisme de l’Ajuntament de Nules també s’ha celebrat hui el sorteig dels 13 bons de 25 euros cadascú per a consumir en els diferents establiments participants en la X Ruta de la Tapa. A aquest premi han optat totes aquelles persones  que van dipositar a les urnes habilitades per això, els passaports segellats amb les corresponents consumicions.

El regidor de Turisme, Guillermo Latorre, comenta que “amb el lliurament d’aquest premis es tanca aquesta edició de la Ruta de la Tapa amb la qual es promociona la gastronomia i hostaleria locals”.

 

 

Pujar