elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

La ruta de la tapa deixa 56.000 euros de benefici econòmic per a l'hostaleria de Nules

La ruta de la tapa deixa 56.000 euros de benefici econòmic per a l'hostaleria de Nules
  • Els 22 locals participants han servit més de 16.000 tapes

El balanç després d'haver acabat la IX edició de la Ruta de la Tapa a Nules deixa uns resultats extraordinaris. De manera que, durant els quatre caps de setmana del mes de maig que s'ha fet aquesta festa gastronòmica els hostalers locals participants han aconseguit uns ingressos directes de 56.136,50 euros amb la venda d’un total de 16.039 tapes.

Al seu torn, la repercussió econòmica és encara més gran, ja que de manera indirecta els comerços de la zona que no pertanyen a l'hostaleria també han augmentat les vendes durant els caps de setmana de maig i la gran oferta de tapes ha incentivat que molts dels clients consumissin més després de tastar les tapes.

Una de les claus per a aquest èxit és que ha estat l'edició amb més participació fins ara, amb 22 locals entre restaurants, bars i pubs que han ofert tapes salades, dolces i còctels amb alcohol i sense alcohol. Els preus de les tapes eren de 3,50 € i els dels còctels 4€ per als de sense alcohol i 5 per als d’alcohol.

Així doncs, els guanyadors de les diferents categories i del sorteig s'anunciaran properament a les xarxes socials de l'Ajuntament de Nules. "Aquesta Ruta de la Tapa ha estat un gran èxit per a l'economia del comerç local de Nules i a més ha estat el motiu perfecte per reunir-nos amb els nostres familiars i amics als restaurants del municipi", ha declarat l'edil de Turisme, Guillermo Latorre.

Pujar