elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

El PP es reuneix amb Caixa Rural Nules per a sumar projectes de futur i oportunitats

El PP es reuneix amb Caixa Rural Nules per a sumar projectes de futur i oportunitats
  • El president local, José Adsuara, s'entrevista amb la presidenta del Consell Rector, Marisol Ballester, i el director general, José Francisco Estañol. “Nules és el primer”

El PP de Nules s'ha reunit amb Caixa Rural per a traçar vies de col·laboració que permeten desenvolupar projectes de futur per a la localitat. Ho ha fet el president local del PP i regidor per Nules, José Adsuara, al costat del coordinador general del PP en el municipi, Alejandro Borrás. Tots dos, han explicat a la presidenta del Consell Rector de Caixa Rural Nules, Marisol Ballester, i al director general de Caixa Rural Nules, José Francisco Estañol, “els plans de futur per a una localitat lligada de manera estreta a Caixa Rural Nules”.

Aquesta primera presa de contacte es formalitza amb el repte de “col·laborar amb una entitat que és emblema del nostre poble”. “Volem saber quins projectes funcionen i quines necessitats existeixen que hui podrien resoldre's, perquè el nostre ajuntament manté convenis de col·laboració estrets amb Caixa Rural que, com l'obra social o les pistes de pàdel i tennis del Scude, desenvolupen una funció útil en el nostre municipi”.

En aquest sentit, “hem volgut interessar-nos pel futur projecte de la piscina descoberta de Scude i Caixa Rural que, amb la col·laboració de l'ajuntament, està previst que s'execute en el municipi”, així com “plantejar projectes de futur en els quals la presència de Caixa Rural és bàsica”.

De fet, tal com ha manifestat Adsuara, “Caixa Rural Nules és un potent actiu col·laborador des de la seua obra social amb grans projectes que ha tingut i té Nules” i la seua història va lligada “a la nostra localitat, per la qual cosa des del PP apostem d'una forma clara per mantindre aquestes línies de col·laboració i reforçar-les”.

Perquè, tal com ha manifestat el president local i regidor del PP a Nules, “som un partit de govern amb la convicció i la il·lusió de treballar pel nostre poble. I per això és bàsic comptar amb les organitzacions i entitats amb major pes de la nostra localitat amb el repte que Nules prospere. I ho faça pensant en gran sense oblidar que el principi d'aquest gran projecte s'erigeix sobre els nostres veïns, que són per al PP el més important”.

Pujar