elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Pena de presó per a dos persones que van donar una pallissa a un jove a Nules que va perdre la visió d'un ull

Pena de presó per a dos persones que van donar una pallissa a un jove a Nules que va perdre la visió d'un ull
  • Els dos condemnats han indemnitzat amb 60.000 euros a l'agredit que va ser trepitjat en dues ocasions durant una celebració festiva

Dos joves han sigut condemnats a un any i sis mesos de presó per propinar una brutal pallissa a una tercera persona a Nules que li va provocar la pèrdua de la visió de l'ull esquerre.

Els fets van ocórrer el 28 d'abril de 2014, durant les festes de Sant Vicent. Sobre les 15.30 hores, en la plaça dels Dolores, un dels condemnats al costat de membres de la seua penya van mantenir una discussió amb l'agredit, quan li va donar una punyada que li va derrocar al sòl. Va ser en aqueix instant quan els dos condemnats van començar a donar puntades a l'agredit, unint-se més persones que no han sigut identificades.

La parella de l'agredit va aconseguir alçar-ho del sòl però els van seguir i van continuar agredint-li.

Com a conseqüència el ferit va haver de ser hospitalitzat durant 16 dies i va necessitar 192 per a curar les ferides. A més de la pèrdua de la visió, el ferit pateix un trastorn depressiu reactiu i va haver de ser indemnitzat amb 60.000 euros per part dels dos condemnats.

Així es va determinar en la sentència dictada pel jutjat de primera instància i instrucció número 3 de Nules després del judici celebrat el 16 de juny d'enguany.

Pujar