elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Patis joves oberts: la nova proposta d'oci per als més joves de Nules

Patis joves oberts: la nova proposta d'oci per als més joves de Nules
  • El pati del CEIP Lope de Vega romandrà obert tots els dissabte al matí per a acollir activitats juvenils

“Patis joves oberts” és el nom de la nova iniciativa enfocada als joves de la població que l’Ajuntament de Nules ha posat en marxa amb l’objectiu d’oferir un espai obert on tots els dissabtes els joves, d’entre 12 i 17 anys, puguen realitzar diferents activitats d’oci i d’entreteniment.

De fet, el patí que alberga aquesta iniciativa és el del CEIP Lope de Vega que romandrà obert els dissabtes en horari de 10 a 13.30 hores, “de manera que els joves interessats podran gaudir gratuïtament tots els dissabtes de diferents activitats, al mateix temps que es promociona també la conciliació familiar”, comenta la regidora de Joventut, Blanca Silvestre.

En concret, per a aquest dissabte, 28 d’octubre, s’ha programat l’activitat “Gaming X Deporte” amb simuladors de conducció, realitat virtual, playstation 5, nintendo switch i hoquei, i amb la qual es vol a més commemorar el Dia sense Jocs d’Atzar, que se celebra el 29 d’octubre, i que comptarà amb la col·laboració de la Unitat de Prevenció Comunitària de Conductes Addictives (UPCCA) de Nules, i amb la presència de les professionals del programa d’educació emocional “Sé tu mateixa”, que es du a terme un dissabte al mes al Casal Jove per a promocionar la gestió d’emocions entre els joves.

Cal assenyalar que aquesta iniciativa compta amb una subvenció de la Conselleria d’Educació per al desenvolupament de projectes de temps lliure dirigits tant a xiquets i xiquets en edat escolar com a joves fins els 18 anys.

Amb tot, aquesta iniciativa se suma  a l’anomenada “Patis Oberts. Vine a jugar” enfocada als més menuts de la població que es va posar en marxa l’any passat des de la regidoria d’Infància.

 

 

 

Pujar