elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Nules tanca un cap de setmana gastronòmic amb la clemenules com a amfitriona

Nules tanca un cap de setmana gastronòmic amb la clemenules com a amfitriona
  • Xefs de la província han participat en el concurs de gastronomia

Galeria de fotos
Concurs Gastronòmic Clemenules
Concurs Gastronòmic Clemenules

La plaça Major de Nules ha sigut, aquest cap de setmana, l'epicentre mundial de la clemenules amb un Festival Gastronòmic que ha acostat fins a aquesta localitat de la Plana Baixa xefs de reconegut prestigi com Vicky Sevilla, premi Jove Promesa de la Comunitat Valenciana, i xef del Restaurant Arrels de Sagunt, que compta a més amb una estrela Michelín; i també l'ex concursant de Masterchef Júnior, María Querol, que ha impartit diferents tallers; a més de Jorge Lengua, cuiner revelació de la Comunitat Valenciana 2022, i xef del Restaurant La Suculenta de Benicàssim ha protagonitzat una altra de les ponències gastronòmiques.

Així mateix, també hi ha hagut un desdejuni saludable i una mostra gastronòmica a càrrec de l'Associació de Mestresses de casa de Nules.

Aquest diumenge s'ha clausurat la fira amb un concurs gastronòmic amb xefs de la província de Castelló, i amb una ponència gastronòmica a càrrec de Balbina Cano del Restaurant Casa Rabitas de Nules.

Aquest festival s'emmarca en la tradicional festivitat de la Clemenules. De manera que, en els pròxims mesos hi haurà a Nules diferents activitats al voltant de la Clemenules i que sota el lema Nules Origen Clemenules, “es pretén posar en valor i promocionar nostra clemenules”, matisa César Estañol, Regidor d'Agricultura.

MÉS FOTOS
Nules tanca un cap de setmana gastronòmic amb la clemenules com a amfitriona - (foto 2)
Nules tanca un cap de setmana gastronòmic amb la clemenules com a amfitriona - (foto 3)
Nules tanca un cap de setmana gastronòmic amb la clemenules com a amfitriona - (foto 4)
Nules tanca un cap de setmana gastronòmic amb la clemenules com a amfitriona - (foto 5)
Nules tanca un cap de setmana gastronòmic amb la clemenules com a amfitriona - (foto 6)
Pujar