elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Nules serà seu de la fase final de Bàsquet Junior Masculí Autonòmic

Nules serà seu de la fase final de Bàsquet Junior Masculí Autonòmic
  • Els partits es disputaran al pavelló municipal els dies del 19 al 21 d’abril

Nules albergarà aquest cap de setmana la fase final de bàsquet de la categoria Junior Masculí Autonòmic, de fet hui s’ha presentat a Nules el cartell anunciador en un acte que ha comptat amb la presència, juntament amb el regidor d’Esports, Gabriel Torres, del president de la Federació de Bàsquet de la Comunitat Valenciana, Salvador Fabregat, del delegat de la Federació de Bàsquet a Castelló, Raúl Blanco, i d’una representació del Club Taronja Basket Nules amb els directius Alberto López i Miguel Ángel Méndez.
En concret, els equips que participaran en les finals són el Valencia Basket, el CD Don Bosco, Amics de Castelló, i CBI Elche X Eiffage Infraestructures.

En aquest sentit, els partits es disputaran al Poliesportiu Municipal de Nules, la primera jornada tindrà lloc divendres, 19 d’abril, en la mateixa jugaran a les 18 hores el CBI Elche X Eiggage Infraestructures i Valencia Basket, i a les 20 hores tindrà lloc el partir entre el CD Don Bosco i Amics Castelló.

Així mateix, la segona jornada que se celebrarà dissabte, 20 d’abril, també en horari de vesprada tindrà com a protagonistes els partits entre el CBI Elche X Eiffage Infraestructures-CD Don Bosco, i Amics Castelló-Valencia Basket.

La cloenda d’aquesta fase de finals serà diumenge, 21 d’abril, pel matí amb els partits entre Amics Castelló-CBI Elche X Eiffage Infraestructures, i Valencia Basket-CD Don Bosco.
Cal assenyalar, a més, que els partits es retransmetran en directe pel canal de Youtube de la Federació de Bàsquet de la Comunitat Valenciana.

Amb tot, des de la regidoria d’Esports de l’Ajuntament de Nules, Gabriel Torres, explica la importància d’aquest esdeveniment esportiu per al municipi “és una satisfacció que Nules haja estat triada seu per a albergar aquestes finals de bàsquet autonòmic, de manera que estem ajudant a donar visibilitat a aquest esport que a Nules compta amb una gran afició gràcies al treball realitzat pel club Taronja Basket Nules. Agraïm també a la Federació de Bàsquet Comunitat Valenciana la seua implicació i interès per a que Nules forme part d’aquest campionat”.

Cal recordar que, Nules també és seu del Programa de Tecnificació de la Federació de Bàsquet de la Comunitat Valenciana (FBCV) gràcies al conveni de col·laboració signat entre l’Ajuntament de Nules i la Federació de Bàsquet de la Comunitat Valenciana l’any 2023.

Per tant, l’Ajuntament de Nules i la Federació de Bàsquet Comunitat Valenciana compten des de fa temps amb una línia de col·laboració tant esportiva, tècnica, pedagògica com de formació.

MÉS FOTOS
Nules serà seu de la fase final de Bàsquet Junior Masculí Autonòmic - (foto 2)
Nules serà seu de la fase final de Bàsquet Junior Masculí Autonòmic - (foto 3)
Nules serà seu de la fase final de Bàsquet Junior Masculí Autonòmic - (foto 4)
Nules serà seu de la fase final de Bàsquet Junior Masculí Autonòmic - (foto 5)
Nules serà seu de la fase final de Bàsquet Junior Masculí Autonòmic - (foto 6)
Pujar