elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Nules revela el cartell musical de l'últim dia de les festes de Sant Bartomeu

Nules revela el cartell musical de l'últim dia de les festes de Sant Bartomeu
  • La localitat es prepara per a viure les seues festes patronals durant la quarta setmana del mes d'agost

L'alcalde de Nules, David García, i la regidora de Festes, Blanca Silvestre, presentaran aquest dimarts 1 d'agost el programa de festes en honor a Sant Roc i les patronals en honor a Sant Bartomeu. D'aquesta manera, aquesta localitat de la Plana Baixa viurà del 4 al 27 d'agost, tres setmanes intenses d'activitats.

No obstant això, a través de les xarxes socials el consistori ja ha començat a revelar algunes pinzellades de la programació de les festes patronals.

Així, el dissabte 26 d'agost, últim dia de festes patronals en honor a Sant Bartomeu, a partir de les 00.30 hores comença la jornada musical de comiat amb l'actuació de Despisteu-vos, en el concert del seu 20 aniversari. Es tracta d'una banda espanyola de rock originària de Guadalajara i fundada en 2002, que té entre altres temes ‘Física o Química’, ‘Cada dos minuts’ o ‘Estrella’.

La DJ Brenda Serna portarà la música techno fins a Nules. Caracteritzada pel seu xou, marcat per una gran connexió amb el públic, al qual manté ballant i actiu durant tot l'espectacle, aquesta artista està repleta d'energia i compta amb una àmplia trajectòria a la seua esquena malgrat la seua curta edat.

També està previst Bacarrá on tour, una cita principal dels millors artistes, i que al costat dels seus djs residents, han fet tremolar els pilars de la nit gandiense.

Pujar