elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Nules reuneix els participants en la VI Trobada Gastronòmica Intercultural

Nules reuneix els participants en la VI Trobada Gastronòmica Intercultural
  • S’ha fet un reconeixement públic a la seua tasca de voluntariat que fa que aquest esdeveniment tinga continuïtat

 

L’Ajuntament de Nules ha fet un reconeixement públic a les persones participants en la VI Trobada Gastronòmica Intercultural, que va tindre lloc el passat  mes d’octubre, amb el lliurament d’uns detalls commemoratius.

De fet, el regidor de Serveis Socials, Ramón Martínez, ha volgut destacar la importància de la col·laboració d’aquestes persones en aquesta iniciativa, “són persones voluntàries que de manera altruista treballen perquè aquest esdeveniment siga una realitat i a més tinga continuïtat. Amb aquesta trobada es vol donar a conéixer les cultures de persones d’altres nacionalitats que resideixen a Nules, a més també es pretén potenciar la integració i el respecte a la diversitat”.

Veïnes i veïns de Nules originaris del Marroc, Colombia, Argentina, Ucraïna, Pakistan, Romania, o Veneçuela, a més d’Espanya amb una representació d’associacions locals han estat els protagonistes d’aquesta trobada que va tindre plats típics d’aquests països. Així doncs, amb aquesta iniciativa es pretén donar visibilitat a la diversitat cultural que hi ha al municipi de Nules amb l’exposició i degustació de productes, es tracta d’una activitat amb la qual es promou la integració de les persones migrants de Nules i que, a més, té un caràcter benèfic, ja que la recaptació de la venda de tiquets d’aquesta edició ha anat destinada a Creu Roja.

La trobada està organitzada pel departament de Serveis Socials de l’Ajuntament de Nules, més en concret per l’Oficina d’Atenció a les Persones Migrades (PANGEA) de la localitat que treballa amb la població migrant i la seua integració.

 

Pujar