elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Nules reparteix 20.000 euros per a consumir en el comerç local

Nules reparteix 20.000 euros per a consumir en el comerç local
  • Finalitzen els sortejos emmarcats en la campanya “Activa Nules” a la que es donarà continuïtat el pròxim any

MÉS FOTOS
Nules reparteix 20.000 euros per a consumir en el comerç local - (foto 2)
Nules reparteix 20.000 euros per a consumir en el comerç local - (foto 3)

Aquest cap de setmana ha tingut lloc l’últim sorteig de la campanya de dinamització comercial “Activa Nules” en la que s’han repartit un total de 20.000 euros.

Al llarg dels darrers quatre mesos l’Ajuntament de Nules ha desenvolupat aquesta campanya a la que s’han adherit prop de 200 comerços i establiments del municipi. De fet, des del passat mes de setembre i fins al mes de desembre s’han celebrat un total de quatre sortejos de 5.000 euros cada mes, repartits en 50 vals de 100 euros cadascú per a consumir en el comerç local.

De fet, les persones participants en aquesta campanya han tingut que presentar un passaport segellat per 10 comerços o negocis diferents, sempre i quan les compres han segut de 10 euros mínim.

Davant açò, la regidora de Comerç, Susana Tusón, comenta que “a Nules no s’havia portat a terme mai una campanya de promoció del comerç de proximitat com aquesta, i l’ acollida que ha tingut tant en el comerç local com entre les persones autònomes que presten diferents serveis i també entre la clientela ha sigut molt satisfactòria. A més, les repercussions econòmiques han sigut molt importants, de manera que en breu coneixerem els resultats definitius.  Ha sigut una campanya en la que s’han implicat diferents regidories per a poder arribar a tota la població”.    

Així doncs, des de l’ajuntament s’assenyala que s’està treballant ja en noves accions per a donar continuïtat el pròxim any a aquesta campanya amb la que es vol seguir reactivant l’economia local.

La campanya “Activa Nules” forma part de les mesures acordades en les taules tècniques de reconstrucció de Nules davant la Covid-19.

Pujar