1 d’octubre de 2020 1/10/20

Nules promociona els encants de la marjal amb un llibret divulgatiu

Nules promociona els encants de la marjal amb un llibret divulgatiu - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  Nules promociona els encants de la marjal amb un llibret divulgatiu - (foto 2)

  Els veïns i les veïnes de Nules tenen al seu abast una nova publicació mitjançant la qual poden conéixer les particularitats de la seua marjal, es tracta d'un llibret divulgatiu que es pot trobar en diferents dependències municipals com ara l'Ajuntament, Casal Jove, Biblioteca, Cultura o l'Oficina de Turisme. Així doncs, aquest llibret anomenat Acosta't als ambients de la marjal és una iniciativa de la Regidoria de Medi Ambient de l'Ajuntament de Nules i compta amb el suport de la Diputació Provincial de Castelló.

  "Amb aquest llibret volem que tan els veïns de Nules com els visitants coneguen de més a prop aquest patrimoni natural, un espai protegit que es troba al nostre terme municipal que tenim que respectar i promocionar", comenta el regidor de Medi Ambient, Jaume Segura.

  Aquest llibret ha estat possible gràcies a la col·laboració desinteressada d'un grup de biòlegs de la localitat Marta Ibáñez Agulleiro, Francisco Javier Martínez Bernat i José Juan Vicent Rubert, "la seua tasca ha sigut fonamental per a la realització d'aquest llibret", conclou Segura.

  Pujar