elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Nules promociona les compres de Nadal sortejant descomptes i viatges a Disneyland

Nules promociona les compres de Nadal sortejant descomptes i viatges a Disneyland
  • Es repartiran fins a 50 vals per un valor de 100 euros per al comerç localitat

MÉS FOTOS
Nules promociona les compres de Nadal sortejant descomptes i viatges a Disneyland - (foto 2)

S'acosta el Nadal i Nules ha posat en marxa una nova campanya de promoció del comerç local del dilluns 4 de desembre al 5 de gener, amb la qual es vol incentivar les compres nadalenques en els establiments del municipi.

Així, Nules promocionarà les compres nadalenques en en comerç local sortejant quantiosos descomptes i viatges a Disneyland.

Així, es recupera enguany el passaport comercial, amb el qual qui aconseguisca 10 encunys en el comerç local adherit a la campanya podrà participar en estos sortejos.

Este passaport, que s'encunyarà amb compres superiors a 10 euros en tot tipus de negocis (des de detallistes a restauració, passant per estètica o fotografia), haurà d'introduir-se en l'urna que s'instal·larà en els baixos de l'edifici de l'antiga Cambra Agrària.

Des de la Regidoria de Comerç es pretén amb això incentivar en estes dates les compres a Nules amb el sorteig d'un premi especial, es tracta d'un viatge per a 4 persones, 2 adults i 2 xiquets, a Disneyland Paris que inclou 2 nits d'hotel, el viatge d'anada i tornada amb avió, i l'entrada al parc; a més també se sortejarà entre els participants 50 vals de 100 euros cadascun per a comprar en els establiments adherits a la campanya.

A més, també s'entregaran 5 vals de 100 euros entre aquelles persones que pengen fotos en Facebook o Instagram comprant o en els seus aparadors amb l'hastang #JocompreaNules. Els guanyadors seran els que aconseguisquen més m'agrada.

Així doncs, per a participar cal fer les compres o pujar els fotografies en les xarxes socials entre els dies del 4 de desembre al 5 de gener de 2024.

Decoració en els comerços

Així mateix, els dies 11 i 12 de desembre el personal de la brigada municipal de l'ajuntament repartirà als comerços adherits a esta campanya diferents elements decoratius com una catifa roja i un xiprer de Nadal per a decorar les seues portes. Per tant, els comerços interessats a adherir-se han d'enviar un correu a l'adreça adl@nules.es fins al dijous, 7 de desembre, a les 14.00 hores.

I és que enguany, a més, es tornarà a organitzar tant un concurs de decoració d'aparadors com un altre per la decoració que engalane els balcons dels habitatges.

L'Alcalde, David García, comenta que “la Regidoria de Comerç ha treballat esta campanya al costat de l'Associació de Comerços Zona Centre de Nules i a la mateixa es pot adherir qualsevol comerç, establiment o negoci de la localitat, de fet ja hi ha 60 establiments adherits. Es vol així dinamitzar les compres en el nostre municipi no sols entre els nostres veïns també entre els d'altres poblacions pròximes”.

 

Pujar