elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Nules programa activitats per a joves com a taller de teatre, rap i audiovisuals

Nules programa activitats per a joves com a taller de teatre, rap i audiovisuals
  • La programació està enfocada a joves d'entre 12 i 30 anys

MÉS FOTOS
Nules programa activitats per a joves com a taller de teatre, rap i audiovisuals - (foto 2)

La regidoria de Joventut ha presentat hui la programació per al present curs 2022/2023 enfocada als joves d’entre 12 i 30 anys del municipi. Una programació que compta enguany amb novetats com ara un taller de teatre i un altre de rap i audiovisuals.

Així doncs, el regidor Gabriel Torres comenta al respecte que “amb la incorporació d’aquests nous tallers es pretén ajudar els joves al seu desenvolupament físic i mental d’una manera íntegra i equilibrada i, sobretot divertida. Així mateix, amb el taller de rap i audiovisuals es vol també ajudar a combatre i reflexionar davant situacions de discriminació a través de l’art i la música”.

En concret, el Taller de Teatre comptarà amb un grup de 15 a 20 alumnes i en el mateix es treballaran tècniques d’expressió i llenguatge corporal, l’espai escènic, la creació de personatges, l’escenografia i hi haurà un apartat sobre Broadway. Les classes tindran lloc al Saló Multifuncional i es desenvoluparan dijous, en horari de 18 a 19 hores, al llarg dels mesos d’octubre a maig. De manera que, una vegada finalitzat el curs la idea és que l’alumnat demostre tot allò que ha aprés amb la interpretació d’una obra de teatre.

Per altra banda, el Taller de Rap i Audiovisuals comptarà amb un total de cinc sessions que tindran lloc entre el 21 d’octubre i el 18 de novembre a l’edifici de l’antiga Cambra Agrària i finalitzarà amb una exhibició pública de rap i discomòbil.

Cal comentar que per a inscriure’s a aquests tallers es pot fer presencialment al departament de Joventut de l’Ajuntament de Nules o a través del QR que hi ha als cartells.

La programació compta també amb cursos de formació bàsica com ara el curs de monitor/a d’activitats de temps lliure educatiu infantil i juvenil; amb cursos d’especialització com ara el de monitor/a de menjador en centres d’ensenyament; amb tallers per a personal monitor enfocats a dotar de més recursos al personal professionals d’oci educatiu entre els quals s’impartiran el “Taller de recursos de maquillatge d’animació”, “Taller de maquillatge d’animació”, “Taller de coreografies i danses de campament”, “Taller de jocs d’ahir i d’avui”, “Taller de jocs de taula com a recursos lúdics i dinamitzadors”, “Taller de jocs tradicionals i populars”, “Taller el joc com a recurs dinamitzador en activitats lúdiques”, o un altre dedicat a la globoflèxia.

A més, també hi haurà altres com ara “Defensa Personal”, “Taller de motivació de tècniques d’estudi”, “Ball urbà, mou-te a ritme de Funki”, “Formació en associacionisme”, entre d’altres.

Programa NUAC

Així mateix, davant l’èxit de la passada edició també enguany Nules reprendrà aquest mes de setembre el Programa NUAC d’Oci Alternatiu per a Adolescents on els joves de 12 a 17 anys del poble podran participar dissabte vesprada en diferents activitats que es duran a terme des del Casal Jove de la localitat.

A més a més, durant aquest any els joves també podran participar de la jornada Connectat la qual aglutina en un mateix lloc a joves de diferents pobles, de fet Nules ja ha participat en algunes d’aquestes jornades celebrades recentment a Benicàssim o a Navajas.

Pujar