elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano
ESTANY DE NULES

Nules presenta el programa Les Nits a l’Estany

Nules presenta el programa Les Nits a l’Estany
  • Un any més les platges comptaran amb diferents activitats durant els caps de setmana d’estiu fins al 3 de setembre

L’Ajuntament de Nules ha organitzat, un any més, una variada programació que comptarà amb diferents activitats que es desenvoluparan durant la temporada estival a la població marítima. Així doncs, el programa “Les Nits a l’Estany” presenta una oferta d'entreteniment per a tots els públics amb actes que tindran lloc els caps de setmana fins al 3 de setembre.

La Terrassa de l’Estany serà doncs el lloc que albergarà aquests espectacles entre els quals hi haurà actuacions musicals, concerts, teatre, cinema, fins i tot monòlegs. De manera que, el programa està ja a l’abast de les persones interessades en alguns edificis municipals.

A més, les persones majors podran gaudir del tradicional ball els diumenges de juliol i també els tres primers diumenges del mes d’agost i el primer de setembre.

"Amb aquesta programació volem dinamitzar les nostres platges i oferir als nostres veïns i visitants espectacles durant els caps de setmana de l’estiu, de fet en aquesta programació s’han prioritzat les actuacions protagonitzades per grups locals, a més aquesta programació ens permetrà fer de la Terrassa de l’Estany un lloc de reunió durant aquest estiu”, comenta la regidora de Cultura i de Platges, M. José Esteban.

Amb tot, la programació compta amb les actuacions de l’Orquestra Laudística Daniel Fortea, de la Coral Sant Bartomeu, del grup de teatre Caraceta CEAM i de la Coral Veus CEAM, o de la banda de l’Associació Musical Artística Nulense.

A més, cal destacar també l’Estany Fest que tindrà lloc dissabte 29 de juliol i que està enfocat al públic jove.

Pujar