elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Nules premiarà els millors aparadors nadalencs

Nules premiarà els millors aparadors nadalencs
  • Els guanyadors tindran reportatges promocionals  en diferents mitjans de comunicació provincials

MÉS FOTOS
Nules premiarà els millors aparadors nadalencs - (foto 2)

L’Ajuntament de Nules segueix amb el pla de dinamització, foment i impuls del xicotet i mitjà comerç de la localitat en la campanya nadalenca, en aquest sentit ha convocat un concurs d’aparadors nadalencs amb l’objectiu de promoure  la creativitat del comerç local, premiant els aparadors nadalencs amb la millor decoració, “i que fomenten també les actuacions de promoció i atreguin al veïnat a visitar els negocis del municipi en esta època, de manera que siguen més atractius a les persones visitants, i es visualitze la qualitat dels seus productes i serveis”, apunta la regidora de Comerç, Gemma Carratalá.

Podran participar en aquest concurs tots els establiments comercials de Nules de qualsevol activitat, i hi haurà tres premis als millors aparadors consistents en reportatges dels comerços guanyadors en diferents periòdics provincials, amb entrevista als propietaris on es promocionarà els seus productes o serveis.  

De fet, el jurat valorarà entre d’altres l’originalitat, el muntatge, la complexitat, l’estètica, la creativitat, l’ambientació nadalenca o l’atractiu comercial. La decoració dels aparadors ha de guardar relació directa amb motius nadalencs, a més els aparadors participants hauran d’estar decorats, exposats i il·luminats al menys des del dia 11 de desembre fins al dia 6 de gener fins a les 21:00 hores.   

Els comerços interessades a participar tenen de termini per a inscriu-se fins el dia 7 de desembre a les 14.00 hores a l’adreça de correu adl@nules.es.

 

Pujar