elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Nules porta l’esport als seus majors amb els Jocs Castellonencs

Nules porta l’esport als seus majors amb els Jocs Castellonencs
  • La jornada esportiva ha tingut lloc al camp de futbol Noulas Antonio Pérez Balada

MÉS FOTOS
Nules porta l’esport als seus majors amb els Jocs Castellonencs - (foto 2)
Nules porta l’esport als seus majors amb els Jocs Castellonencs - (foto 3)
Nules porta l’esport als seus majors amb els Jocs Castellonencs - (foto 4)

Nules ha albergat hui la IV edició dels Jocs Castellonencs Adults Majors, un esdeveniment que ha reunit totes les persones de més de 60 anys que han desitjat participar en diferents activitats esportives com ara la petanca, el tir al pot o el guinyot; a més també hi havia un pentatló adaptat per practicar penals de futbol i altres disciplines esportives com l'handbol, el bàsquet, el bowling i el hoquei.

La jornada s’ha desenvolupat al llarg de tot el matí  al Camp de Futbol "Noulas Antonio Pérez Balada". De manera que, les persones guanyadores de cada prova representaran el municipi de Nules a la final provincial que se celebrarà a Benicarló el pròxim 17 de juny.

Així doncs, des de l’ajuntament s’assenyala que “estem molt satisfets com s’ha desenvolupat la jornada i la participació que han tingut els nostres veïns", afirma el regidor d’Esports, Gabriel Torres.

Cal recordar que, aquests Jocs Castellonencs Adults Majors han estat organitzats per l'Ajuntament de Nules i la Diputació Provincial de Castelló en col·laboració amb l'empresa Patagonia Esport.

Pujar