elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Nules organitza una jornada de jocs castellonencs dirigida a les persones majors

Nules organitza una jornada de jocs castellonencs dirigida a les persones majors
  • Petanca, tir al pot, guiñote o esport formen part de la competició prevista per al 25 de maig en l'estadi Noulas Antonio Pérez Balada

MÉS FOTOS
Nules organitza una jornada de jocs castellonencs dirigida a les persones majors - (foto 2)

Nules albergarà el pròxim dimecres, 25 de maig, la IV edició dels Jocs Castellonencs Adults Grans, en la qual podran participar totes les persones del municipi majors de 60 anys. Així doncs, aquesta jornada esportiva es desenvoluparà al llarg de tot el matí al Camp de Futbol Noulas Antonio Pérez Balada del municipi.

Aquesta competició comptarà, entre d’altres, amb jocs tradicionals com la petanca, el tir al pot o el guinyot; a més hi haurà un pentatló adaptat d’esports com ara penals de futbol i handbol, bàsquet, bowling i hoquei. De manera que, les persones guanyadores de cada prova assistiran a la final provincial que se celebrarà a Benicàssim.

Per tant, les persones interessades a participar-hi s’han d’inscriure al CEAM de Nules fins al 24 de maig.

Davant açò, el regidor d’Esports, Gabriel Torres, assenyala que “d'aquesta manera Nules s’uneix a una iniciativa que busca portar l'esport a la gent gran, generar un espai d'amistat, d’integració, d’aprenentatge i sobretot de diversió com reflecteix el seu eslògan Mai deixes de jugar”.

Aquest esdeveniment ha estat organitzat per l’Ajuntament de Nules en col·laboració amb la Diputació Provincial de Castelló i l’empresa Patagonia Esport.

 

Pujar