elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Nules organitza un cicle de xerrades per a famílies amb adolescents

Nules organitza un cicle de xerrades per a famílies amb adolescents
  • Es vol així oferir assessorament sobre aquesta etapa dels joves

MÉS FOTOS
Nules organitza un cicle de xerrades per a famílies amb adolescents - (foto 2)

 

L’Ajuntament de Nules i l’IES Gilabert de Centelles de la localitat han organitzat un cicle de xerrades enfocades a les famílies amb fills i filles adolescents, amb l’objectiu d’assessorar als familiars en el repte de la criança en aquesta etapa.

En concret, el proper dijous, 29 de febrer, a les 19.00 hores tindrà lloc la primera d’aquestes xerrades que s’emmarca en l'Escola de Famílies de l'IES Gilabert de Centelles, i que tractarà sobre el "Foment de l'autoestima i la confiança de l'adolescent".

En aquest sentit, cal assenyalar que des de la Regidoria de Joventut de l'Ajuntament de Nules i la UPCCA s'ha volgut així donar suport a la demanda de la Cap d'Estudis d'ESO i Batxillerat de l’IES Gilabert de Centelles, Noelia Enguix, posant tots els mitjans per a que aquesta idea siga una realitat, “oferint a les famílies suport per afrontar amb èxit aquesta etapa, i poder transformar dificultats en oportunitats de creixement”, apunta la regidora, Blanca Silvestre.

La idea ha tingut molt bona acollida entre les famílies, que han participat en una enquesta expressant les seues inquietuds. En base a les seues demandes   s'han programat una sèrie de xerrades que es desenvoluparan al llarg del curs.

De manera que, entre les xerrades programades cal destacar la que s’impartirà l'11 d'abril sobre "Relació saludable amb les pantalles: mòbils, ordinadors i xarxes socials", o el 16 de maig que versarà sobre "Educació afectivo sexual saludable".

 

Pujar