elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Nules ofereix un nou servei d'assessorament sobre clàusules terra

Nules ofereix un nou servei d'assessorament sobre clàusules terra
  MÉS FOTOS
  Nules ofereix un nou servei d'assessorament sobre clàusules terra - (foto 2)

  L'Ajuntament de Nules ofereix un nou servei a la ciutadania relacionat amb l'assessorament sobre clàusules abusives, en concret de clàusules terra. A més, els veïns i les veïnes de la localitat seguiran tenint el servei de mediació hipotecària ja que s'ha prorrogat una anualitat més al renovar-se el conveni entre el Col·legi d'Advocats de Castelló i l'Ajuntament de Nules.

  "Aquest servei ha tingut una gran demanda al llarg de tot l'any 2016 quan es va ficar en marxa per primera vegada, per la qual cosa seguim amb l'objectiu d'assessorar i de treballar per les persones. A més enguany hem ampliat l'assessorament a les clàusules terra per què considerem que és un tema molt important per als ciutadans del nostre municipi", explica el Regidor d'Habitatge, Antonio Romero.

  La funció del servei de mediació hipotecària és negociar amb les entitats bancàries assumptes relacionats amb la hipoteca com l'execució hipotecària, dació de pagament, reestructuració de la hipoteca, carència, entre altres.

  Els serveis es continuaran prestant el primer i tercer dijous de cada mes, en horari de 10.30 a 12.30 hores, a la segona planta de l'ajuntament nou.

  Pujar