elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Nules obri els accessos al nou PAI del municipi

Nules obri els accessos al nou PAI del municipi
  • 170 habitatges s'alçaran en este nou barri després de 15 anys

L’Ajuntament de Nules ha recepcionat parcialment, aquesta setmana, les obres d’urbanització del PAI Fondeguilla per a poder així obrir els carrers al públic, de manera que en les pròximes setmanes es portaran a terme les actuacions pendents com ara la col·locació dels caps de les faroles i la seua connexió als centres de transformació per a així poder recepcionar la totalitat de l’obra.

De fet, el regidor d’Urbanisme, César Estañol, explica que “amb aquesta actuació es vol, principalment, descongestionar aquesta zona on es troba el col·legi la Consolació, llevant les tanques per a facilitar l’accés a aquest centre educatiu. Per tant, en les pròximes setmanes s’ultimaran els treballs pendents per a poder així finalitzar les actuacions i recepcionar la totalitat de l’obra”.

Estañol assenyala a més que, “després de 15 anys de la seua aprovació inicial aquest important projecte per al creixement de la població i per la millora d’aquesta zona és quasi una realitat”, i matisa que “des de l’equip de govern hem estat treballant molts anys per a complir el compromís adquirit per a que es poguera executar aquesta actuació”.

Així doncs, aquest projecte compta amb una inversió de 817.760,01 euros. Es tracta, doncs, d’una important actuació amb la qual s’aconsegueix donar continuïtat a un tram urbà del municipi ja consolidat. En concret, amb aquesta actuació Nules obté una superfície de 5.097,10 metres quadrats per a ús residencial i es podran construir 20.388,40 metres quadrats de sostre la qual cosa es tradueix en una construcció aproximada de 170 habitatges, de manera que del total dels 10.395,74 metres quadrats de superfície en els quals s’ha actuat en aquest projecte també es contemplen 3.216,40 metres quadrats de sòl per a equipaments, i altres 2.082,24 metres quadrats per a xarxa viària.

Els treballs d’urbanització han consistit en la pavimentació de vials, creació d’aparcaments, de voreres, de xarxa de vianants i espais lliures, a més de la realització d’una connexió a la xarxa viària confrontant. També s’ha construït una xarxa de clavegueram per a evacuació d’aigües residuals i un sistema d’evacuació d’aigües pluvials; una xarxa de distribució d’aigua potable, de reg i d’hidrants contra incendis; xarxes de distribució d’energia elèctrica i de gas; així com una xarxa d’enllumenat públic i un altra de telefonia.

Per altra banda, amb aquesta actuació també s’ha aconseguit el desdoblament de dos trams dels carrers Alqueries i Madre Rosa Molas, l’obertura de dos trams dels carres Fondeguilla i Artana, donant així continuïtat a aquests vials.

MÉS FOTOS
Nules obri els accessos al nou PAI del municipi - (foto 2)
Nules obri els accessos al nou PAI del municipi - (foto 3)
Nules obri els accessos al nou PAI del municipi - (foto 4)
Nules obri els accessos al nou PAI del municipi - (foto 5)
Nules obri els accessos al nou PAI del municipi - (foto 6)
Pujar