elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano
NADAL 2023

Nules viu el Nadal en família i de la mà dels comerços de la localitat

Nules viu el Nadal en família i de la mà dels comerços de la localitat
  • L'Ajuntament vol promocionar els negocis de Nules amb una ambiciosa campanya nadalenca

Amb l'encesa de les llums de Nadal previst per al divendres 1 de desembre en la plaça Major i els principals carrers de la localitat, Nules donarà la benvinguda a l'època més entranyable de l'any.

En un ambient festiu, el municipi s'endinsa en la celebració del naixement del Xiquet Jesús amb la intenció que les famílies isquen al carrer, gaudisquen d'aquestes festes nadalenques i compren en el comerç local.

Així, aquest 1 de desembre a les 17.30 hores, prèvia a l’Encesa dels Llums de Nadal, els més xicotets podran gaudir de l'actuació ‘Els joguets que cobren vida’ com a preludi a l'acte institucional en el qual participarà la Reina i les Dames de la ciutat. A continuació, hi haurà un concert de nadales a càrrec de Laia Pizà, Marc Miralles (bateria) i Laura Roselló (teclat).

La jornada conclourà amb una amenización musical pels carrers de la Vila a càrrec de la banda juvenil de l'Associació Artística Nulense.

Descomptes i un viatge a Disneyland

Així mateix, l'Ajuntament de Nules aprofita la campanya de Nadal per a promocionar i incentivar les compres en el comerç local.

Per a això, s'ha posat en marxa una campanya de promoció comercial que arrancarà el 4 de desembre fins al 5 de gener. Amb aquesta campanya nadalenca, el consistori sortejarà quantiosos descomptes i un viatge a Disneyland París.

Així, qui aconseguisca 10 encunys en el comerç local adherit a la campanya podrà participar en aquest sorteig.

Des de la Regidoria de Comerç es pretén amb això incentivar en aquestes dates les compres a Nules amb el sorteig d'un premi especial, es tracta d'un viatge per a 4 persones, 2 adults i 2 xiquets, a Disneyland Paris que inclou 2 nits d'hotel, el viatge d'anada i tornada amb avió, i l'entrada al parc; a més també se sortejarà entre els participants 50 vals de 100 euros cadascun per a comprar en els establiments adherits a la campanya.

A més, també s'entregaran 5 vals de 100 euros entre aquelles persones que pengen fotos en Facebook o Instagram comprant o en els seus aparadors amb el hastang #JocompreaNules. Els guanyadors seran els que aconseguisquen més m'agrada.

Així doncs, per a participar cal fer les compres o pujar els fotografies en les xarxes socials entre els dies del 4 de desembre al 5 de gener de 2024.

Decoració en els comerços

Així mateix, els dies 11 i 12 de desembre el personal de la brigada municipal de l'ajuntament repartirà als comerços adherits a aquesta campanya diferents elements decoratius com una catifa roja i un xiprer de Nadal per a decorar les seues portes. Per tant, els comerços interessats a adherir-se han d'enviar un correu a l'adreça adl@nules.es fins al dijous, 7 de desembre, a les 14.00 hores.

I és que enguany, a més, es tornarà a organitzar tant un concurs de decoració d'aparadors com un altre per la decoració que engalane els balcons dels habitatges.

Pujar