elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Nules llança una campanya comercial amb motiu del Dia de la Mare

Nules llança una campanya comercial amb motiu del Dia de la Mare
  • Se sortejaran un cap de setmana en un hotel de Benicàssim i cinc sopars en restaurants de Nules

MÉS FOTOS
Nules llança una campanya comercial amb motiu del Dia de la Mare - (foto 2)

Nules ha començat aquesta setmana una nova campanya de promoció del comerç local, amb motiu del Dia de la Mare que se celebra el primer diumenge del mes de maig, i dona continuïtat de nou al lema “Les teues compres a Nules. Tenen premi!”.

Per tant, en aquesta ocasió les compres fetes entre els dies del 3 d’abril al  7 de maig poden tindre premi, donat que se sortejarà, per una banda, un cap de setmana per a dos persones a l’Hotel El Palasiet de Benicàssim; i per un altra, fins un total de cinc sopars o dinars per a dos persones en restaurants de la localitat.

De la mateixa manera que en les campanyes anteriors, per a participar hi ha que introduir a l’urna instal·lada als baixos de l’edifici de l’antiga Cambra Agrària el tiquet o tiquets de compra per un import mínim de 50 euros juntament amb la butlleta de participació.

Així doncs, cal assenyalar que les compres es poden fer en qualsevol dels establiments de la població, i els tiquets que hi ha que presentar poden ser de diferents comerços sempre que les compres arriben als 50 euros, o simplement es pot participar amb un sol tiquet d’un import mínim de 50 euros. El sorteig tindrà lloc dilluns, 8 de maig, a les 9 del matí als baixos de la Cambra Agrària.

Pujar