elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Nules inicia l'estiu descobrint el patrimoni natural a través de la fotografia en família

Nules inicia l'estiu descobrint el patrimoni natural a través de la fotografia en família

  El diumenge 2 de juny tindrà lloc "EXPLORANT L'ESTANY - Taller-passeig fotogràfic" al paratge natural municipal, i l'organització de "Assoc.Platges de Nules".

  La Naturalesa com aula d'aprenentatge

  L’activitat éS a oportunitat per aprendre, compartit i disfrutrar territori amb família i amics al voltant del partge natarual protegit com L'Estany i marjal de les Platges de Nules. Una jornada per ensenyar als més menuts a ser conscients del seu entorn, emfatitzar la importància de cuidar el que conservem i respectar el nostre planeta.

  El taller-passeig, impartit per la fotògrafa Marta Mor i el biòleg Joan Casabó de "Assoc. Platges de Nules", compta amb una introducció teòrica en els coneixements s i tècniques bàsiques relacionades amb la fotografia digital com a base per entendre el perquè fer una fotografia; contingut, objectiu i creativitat. Seguidament, comença el recorregut guiat on posar en pràctica l'apres.

  Baix la mirada dels participants, es presentarà un recull de les imatges del nostre patrimoni cultural i natural baix la direcció artística de la fotògrafa a la pròpia 3a Edició de "CASETES OBERTES". compta amb la col·laboració de l'Ajuntament de Nules, CEIP Lope de Vega Recicla l'Escola i Abraça'm Lactància i Criança.

  La participació, prèvia inscripció https://bit.ly/EXPLORANT_LESTANY i fins a completar les places limitades, ajudarà a identificar els diferents tipus de vegetació autòctona i invasora, el perquè del nostre paisatge, la importància de l'aigua i endinsar- nos en l'origen del nucli històric de les Platges de Nules.

  Compartit i estimular

  L'entorn natural de l'Estany de les Platges de Nules és l'aula més diversa i enriquidora, i per això cada eixida pot convertir-se en una lliçó en botànica, ecologia i fauna, patrimoni natural vinculat al patrimoni cultural si tenim una base que ens jutja a profunditzar. La fotografia és la ferramenta per descobrir que ens convida a observar detingudament i fer-nos preguntes que completen el coneixement de tot el que envolta. La natura, el millor espai per educar en valors i respecte.

  Adaptat a totes les edats / Places limitades: No hi ha límit d'edat encara que recomana per a famílies amb xiquets i xiquetes a partir dels 5 anys, de la mateixa forma que per joves i aficionats a la fotografia i el paisatge cultural.

  Pujar