5 de desembre de 2019 5/12/19

Nules inaugura la temporada estival penjant les banderes ISO i Qualitur

Nules inaugura la temporada estival penjant les banderes ISO i Qualitur - (foto 1)
  • La Regidoria de Turisme presenta el logotip nou i s’obrin la TouristInfo i l’ambulatori de les platges

MÉS FOTOS
Nules inaugura la temporada estival penjant les banderes ISO i Qualitur - (foto 2)
Nules inaugura la temporada estival penjant les banderes ISO i Qualitur - (foto 3)

Les Platges de Nules tenen tres distintius de reconeixement de qualitat per la gestió de les seues platges. Així, a la platja Bovalar ha tingut lloc l'acte d'hissar les banderes ISO 9001, ISO 14001 i Qualitur, amb la qual cosa s'inaugura la temporada estival.

La regidora de Turisme, M. Jesús Gabaldón, comenta que "l'atorgament d'aquestes banderes és molt important perquè és un reconeixement a l'esforç que es du a terme tant des del departament de Turisme com des del de Medi Ambient en la gestió de les platges, principalment en el que té a veure amb la qualitat de les aigües".

La bandera ISO 9001 se centra en la qualitat en la gestió dels serveis per als usuaris i en la satisfacció dels clients; la bandera ISO 14001 està dissenyada per a controlar les responsabilitats i impactes medi ambientals, i la bandera Qualitur és la distinció que atorga l'Agència Valenciana de Turisme com a reconeixement de la qualitat i gestió mediambiental; "amb aquesta bandera es reconeix l'esforç i la feina diària que es realitzen des de les diferents regidories perquè el nostre litoral tinga un manteniment correcte dotant les nostres platges de les millors instal·lacions i serveis per als banyistes", matisa la regidora de Turisme.

Cal destacar que la Regidoria de Turisme ha presentat el logotip nou que representarà al municipi en totes les activitats i programacions turístiques que s'organitzen; "és un logotip molt significatiu ja que hi són representats les platges amb el far, Mascarell, la clemenules i la muntanya, elements que des de la regidoria de Turisme estem potenciant", conclou M. Jesús Gabaldón.

Les platges de Nules tindran a partir de l'1 de juliol servei d'ambulatori fins al 31 d'agost en horari de dilluns a divendres de 8.00 a 15.00 hores, i dissabte només hi haurà servei d'infermeria de 12.00 a 12.30 hores. A més, l'horari de la farmaciola serà fins al 3 de setembre, de dilluns a divendres, de 9.00 a 14.00 hores i de 18.00 a 19.00 hores.

També l'Oficina de Turisme de les platges de Nules estarà oberta a partir de l'1 de juliol de dilluns a divendres de 9.00 a 14.00 hores i de 16.00 a 19.30 hores.

ocultar
Nules inaugura la temporada estival penjant les banderes ISO i Qualitur
Pujar