elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Nules impartirà en 2023 cursos de monitor de temps lliure i de menjador en centres educatius

Nules impartirà en 2023 cursos de monitor de temps lliure i de menjador en centres educatius
  • El ple aprova els preus públics per a la realització d'aquests cursos de formació no reglada

MÉS FOTOS
Nules impartirà en 2023 cursos de monitor de temps lliure i de menjador en centres educatius - (foto 2)
Nules impartirà en 2023 cursos de monitor de temps lliure i de menjador en centres educatius - (foto 3)

L’Ajuntament de Nules donarà continuïtat el pròxim any als cursos de formació no reglada de Monitor/a d’Activitats de Temps Lliure Educatiu Infantil i Juvenil, i de Menjador en Centres Educatius.

Es tracta d’uns cursos que compten amb l’homologació de l’IVAJ i amb els quals es capacita a l’alumnat a portar a terme activitats amb població infantil i adolescent, i consten d’una part teòrica i d’una altra de pràctica.

De fet, el ple va aprovar recentment els preus públics, de manera que per al curs de monitor/a de menjador en centres d’ensenyament s’ha fixat una matrícula de 50 euros; i per al curs de monitor/a d’activitats de temps lliure educatiu infantil i juvenil la matrícula tindrà un cost de 150 euros.

No obstant això, hi haurà també exempcions i bonificacions del 50% per famílies nombroses o monoparentals; del 100% per a mare, pare, tutor o tutora que estiguen aturats amb temps superior a un any o sense rebre cap tipus d’ajuda; del 100% per a adolescent o jove amb una diversitat funcional igual o superior al 33%; del 100% amb informe corresponent del departament de Polítiques Inclusives; i descompte del 20% en el carnet jove de l’IVAJ.

Així doncs, des de la regidoria de Joventut s’assenyala que aquests cursos compten amb molt bona acceptació, de fet el regidor Gabriel Torres matisa que “el nombre de participants en els anys 2021 i 2022 ha estat el màxim permés i amb llista d’espera”.

Cal destacar, a més, que el curs de monitor/a de menjador en centres educatius es desenvoluparà els dies del 7 al 23 de febrer, i el curs de monitor/a d’activitats de temps lliure educatiu infantil i juvenil els dies del 3 al 19 de juliol.

Pujar