elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Nules fomenta l'educació no sexista entre l'alumnat

Nules fomenta l'educació no sexista entre l'alumnat
  • Els centres educatius reben material formatiu i lúdic per a fomentar el respecte a totes les persones

MÉS FOTOS
Nules fomenta l'educació no sexista entre l'alumnat - (foto 2)

Els centres educatius de Nules compten amb nous recursos per a poder formar a l’alumnat en temes d’igualtat. En aquest sentit, el Consell per la Igualtat en l’Educació de Nules juntament amb la regidoria d’Igualtat de l’Ajuntament de Nules han posat a disposició de totes les escoles del municipi diferent material formatiu i lúdic.

Així doncs, per una banda s’han lliurat quatre maletes violeta amb llibres adaptats a diferents edats a cadascú dels col·legis, i per l’altra  jocs no sexistes per a jugar als patis.

En concret, els centres educatius als que s’ha repartit aquest material han estat CEIP Jaume I, CEIP Pío XII, CEIP Lope de Vega, CEIP Cervantes, CEIP Nou Pedro Alcázar, i Col·legi Nuestra Señora de la Consolación.

De manera que, amb aquesta actuació es vol donar a l’alumnat una visió del món amb respecte a totes les persones, valorant així les diferències de sexe, al mateix temps que es pretén també trencar els estereotips existent a la societat.

Cal assenyalar que, les maletes violeta que s’han repartit han estat realitzades per l’alumnat del Taller d’Ocupació del mòdul de fusteria.

Pujar