elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Nules exporta la 'Nuleta' a Fitur per a donar a conéixer a 'La Reina de la Plana'

Nules exporta la 'Nuleta' a Fitur per a donar a conéixer a 'La Reina de la Plana'
  • L'Ajuntament promociona a Madrid el seu "patrimoni viu"

 

L’Ajuntament de Nules aprofitarà la seua presència a la Fira Internacional de Turisme (FITUR) per a promocionar la marca de qualitat de la clemenules de la Plana anomenada Nuleta.

Per aquest motiu, l’alcalde, David García, juntament amb el regidor de Turisme i Patrimoni, Guillermo Latorre, la regidora de Platges, M. José Esteban, i la regidora de Festes, Blanca Silvestre, han volgut donar a conèixer a  Madrid els diferents recursos patrimonials i turístics de la localitat.

De manera que,  aprofitant que enguany ha estat la primera campanya citrícola amb la marca Nuleta, i veient els magnífics resultats que ha tingut en el mercat europeu, des de la regidoria de Turisme de l'Ajuntament de Nules s'ha apostat per Nuleta perquè represente la campanya turística d'enguany. I és que Nuleta, amb el seu segell de qualitat, ha irromput amb força en el mercat, assegurant un preu just als llauradors de La Plana.

A més, continua amb el lema que va encunyar el consistori municipal la passada legislatura per a parlar del seu turisme i patrimoni, #Nules tant per descobrir, i que va estar lligat  a diferents campanyes que es van presentar a Fitur en edicions anteriors com ara la oferta turística del municipi o les nou festes protegides, sent el poble de la Comunitat Valenciana amb més tradicions protegides; enguany amb Nuleta es presenta un altre tipus de patrimoni, un col·lectiu, que no sols parla d'un dels millors cítrics del món, sinó també d'una forma de vida, d'una cultura pròpia com a poble i d'un important motor econòmic durant pràcticament un segle.

El regidor de Turisme, Guillermo Latorre, destaca la importància d'externalitzar el producte autòcton per excel·lència, “volem aprofitar l'impuls reeixit gràcies a esta primera campanya i vincular-la, per descomptat, a eixe patrimoni viu de Nules”.

Des del consistori municipal s'informa que, a més de presentar aquesta campanya que inclou un vídeo promocional a l'estand de la província de Castelló i en el de Pobles Màgics d'Espanya, s'han concertat diverses reunions amb empreses de l'àmbit turístic per a conéixer les novetats que poden implantar-se en l'oferta turística local.

 

 

Pujar