elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Nules donarà a conéixer les cultures que hi conviuen amb la V Trobada Gastronòmica Intercultural

Nules donarà a conéixer les cultures que hi conviuen amb la V Trobada Gastronòmica Intercultural
  • Gastronomia i integració es donen la mà per a mostrar la diversitat culinaria de Nules

MÉS FOTOS
Nules donarà a conéixer les cultures que hi conviuen amb la V Trobada Gastronòmica Intercultural - (foto 2)
Nules donarà a conéixer les cultures que hi conviuen amb la V Trobada Gastronòmica Intercultural - (foto 3)

Nules albergarà dissabte, 24 de setembre, a partir de les huit de la vesprada la V Trobada Gastronòmica Intercultural amb la qual es vol donar a conèixer les cultures de persones d’altres nacionalitats que resideixen al municipi.

Així doncs, hui s’ha presentat aquesta trobada que tindrà lloc a la plaça de Fra Asensi Nebot i que comptarà amb un total de nou estands de diferents països. De manera que, tant l’alcalde de Nules, David García, com la tècnic de l’ oficina PANGEA de Nules, Pilar Benlloch, i el vicepresident local de Creu Roja, José Casaus, i el tècnic de Creu Roja Nules, Salvador Grifo, han coincidit a assenyalar que “un dels objectius d’aquest esdeveniment és precisament conéixer altres cultures que estan convivint en la nostra població, a més també es pretén potenciar la integració i el respecte a la diversitat”.

La trobada està organitzada pel departament de Serveis Socials de l’Ajuntament de Nules, més en concret per l’Oficina d’Atenció a les Persones Migrades (PANGEA) de Nules que treballa amb la població migrant i la seua integració.

Les persones visitants a aquesta trobada podran degustar plats típics de països com ara Marroc, Algèria, Argentina, Ucraïna, Pakistan, Romania, o Veneçuela, a més el nostre país estarà representat per l’Associació d’Hostalers de Nules (Ashonul) i l’Associació de “Amas de Casa” de Nules i la recaptació de la venda de tiquets anirà destinada aquest any a Creu Roja Nules.

Amb tot, l’alcalde matisa que “amb aquesta iniciativa es pretén donar visibilitat a la diversitat cultural que hi ha al nostre municipi amb l’exposició i degustació de productes, es tracta d’una activitat amb la qual es promou la integració de les persones migrants de Nules i que a més té un caràcter benèfic”.

Pujar