elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

El PP de Nules denuncia que l'alcalde castiga els veïns amb una pujada del 25% dels cursets de la piscina

El PP de Nules denuncia que l'alcalde castiga els veïns amb una pujada del 25% dels cursets de la piscina
  • Totes les categories familiars i tots els tipus d'abonament patixen un augment d'un 25,20% de la quota en una instal·lació que urgix millores i inversió per a corregir les deficiències que patix

  • “El problema és que els veïns pagaran més per utilitzar la piscina però no per a veure millorades les seues condicions, sinó per a pagar les nòmines dels qui governen”, lamenten en el PP

  • José Adsuara, portaveu del PP a Nules, acusa el “govern d'esquerres d'imposar el castic fiscal a les famílies a les quals haurien de servir. Se'ls ha oblidat que treballen per a la localitat”

El govern d'esquerres de Nules ha decidit castigar les famílies de la localitat que utilitzen la piscina amb un increment del 25,20% de la taxes de la piscina. La pujada s'imposa a tots els nivells i per a tots els perfils, “de manera que totes les famílies acaben pagant de la seua butxaca l'afany recaptatori d'un alcalde i els seus socis, de PSOE, Compromís i Esquerra Unida, als quals no els ixen els comptes per a poder cobrar les seues nòmines”.

Així ho ha manifestat el portaveu del PP a Nules, José Adsuara, qui ha declarat que “enfront de l'esquerra que genera despesa a les famílies de Nules, està el PP, que rebutja qualsevol increment de la pressió fiscal i perseguix el contrari, és a dir, rebaixar la despesa a les famílies”.

Adsuara ha considerat que el que necessita Nules “és la gestió eficaç d'un equip de govern que millore les condicions de la instal·lació. Perquè lamentablement este major import que pagaran els veïns de la seua butxaca no es traduirà en la reparació i posada a punt de la infraestructura, que patix deficiències des de fa anys sense que des del govern d'esquerres s'haja previst una millora de les dependències públiques”.

Per contra, assenyala el portaveu del PP, “es planteja com a única acció l'increment de les quotes als usuaris amb el desig de poder quadrar els comptes de l'ajuntament, que han de fer front cada mes a les nòmines de l'equip de govern més car de la història de Nules”.

En el PP “tenim clar que enfront dels qui hui utilitzen a la localitat com un mitjà per a aconseguir els seus interessos, per al PP no hi ha un altre objectiu que Nules”. En este sentit, “continuarem treballant per a defendre les solucions als problemes dels veïns, per a defendre els projectes que presentem en el nostre programa electoral en defensa d'un millor municipi i per a seguir compromesos amb les famílies, a les quals ens dediquem dia a dia”.

Pujar