elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

El PP de Nules denuncia que "el govern d'esquerres imposa l'impost d'obres més car de la província"

El PP de Nules denuncia que "el govern d'esquerres imposa l'impost d'obres més car de la província"
  • Adsuara assegura que l'alcalde, amb l'única intenció de cobrar, aplica un 4% a l'impost per damunt fins i tot del de Castelló ciutat

MÉS FOTOS
El PP de Nules denuncia que "el govern d'esquerres imposa l'impost d'obres més car de la província" - (foto 2)

L'Ajuntament de Nules ha decidit aplicar l'Impost de Construccions, Instal·lacions i Obres (ICIO) més car de la província amb la seua decisió d'ampliar al 4% el percentatge que s'aplica a este tribut i amb el consegüent castic fiscal per al sector.

“En lloc de tindre en compte les circumstàncies econòmiques que patixen els veïns, l'alcalde de Nules es dedica a pujar la pressió fiscal a una activitat que no passa els seus millors moments i que amb esta decisió, lluny d'atraure activitat, l'espanta”, tal com ha assenyalat el portaveu del PP a Nules, José Adsuara.

Nules aplicarà un 4% al pagament d'este impost i es convertix en la localitat de la província que més car cobra l’ICIO. Ho fa per damunt de Castelló ciutat, que aplica un 3,5%, o altres com Borriana (3,5%), La Vilavella (2,8%); Moncofa (3%); Xilxes (3%); Les Alqueries (2,5%); la Vall d'Uixó (3,2%); Vila-real (2%); o Almassora (3,2%).

“Ens trobaran sempre en contra del castic a la butxaca dels ciutadans”, ha mantingut Adsuara. “Perquè el que este govern d'esquerres ha aprovat és un absolut despropòsit en una localitat en la qual no hi ha promoció d'habitatges com sí que existix en altres municipis”. “Passar d'un 3% a un 4% sense argument algun només demostra que els qui hui governen Nules l'única cosa que desitgen és cobrar per a poder pagar les nòmines del govern més car de la història del nostre municipi”.

En el PP, “tenim la ferma convicció de treballar pel que realment interessa als ciutadans enfront de projectes polítics l'únic interés dels quals és treballar per a ells mateixos”. “El ICIO puja com ho fan altres impostos perquè l'objectiu de qui governa és cobrar, no treballar”. I enfront d'este castic, en el PP “entenem la política com el servici al ciutadà, un projecte en el qual el veí és protagonista de la vida municipal enfront dels qui hui ocupen el consistori utilitzant a la població en el seu propi benefici”. “Som l'alternativa que escolta i treballa per a ajudar, no per a saquejar les economies dels ciutadans”, ha declarat el portaveu del PP a Nules.

Pujar