elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Nules rep al Delegat del Front Polisari Saharauí

Nules rep al Delegat del Front Polisari Saharauí
  • L’Ajuntament seguirà col·laborant amb el programa Vacances en Pau

MÉS FOTOS
Nules rep al Delegat del Front Polisari Saharauí - (foto 2)
Nules rep al Delegat del Front Polisari Saharauí - (foto 3)

Nules ha rebut aquesta setmana la visita del delegat del Front Polisario de la República Àrab Saharauí Democràtica (RASD), Mohamed El Mamun, el qual s’ha reunit amb l’alcalde de Nules, David García, i amb el regidor de Serveis Socials, Ramón Martínez. A més, el delegat saharauí ha estat acompanyat per la presidenta de l’associació Smara, Tica Ferreres, i per la secretària d’aquesta entitat, Pilar Flors.

Així doncs, tots ells han tractat diferents assumptes relacionats amb el camp de refugiats saharauí, i s’ha posat en valor la tasca que des de fa anys desenvolupa a la comarca de la Plana Baixa l’associació Smara. En aquest sentit, des de l’Ajuntament de Nules es vol seguir col·laborant amb el programa “Vacances en Pau” que organitza l’associació Smara.

De fet, la localitat de Nules acollirà aquest estiu un xiquet refugiat del Sahara i la intenció del consistori és que altres famílies del municipi s’adhereixin a aquest programa, el regidor de Serveis Socials, Ramón Martínez, comenta al respecte que “farem una crida a les famílies nuleres per a que les que estiguen interessades participen en aquest programa en el qual es vol, entre d’altres, defendre els drets dels xiquets i xiquetes saharauís”.

L’estada d’aquests xiquets i xiquetes és de dos mesos, els mesos de juliol i agost, i en aquest període les famílies acollidores s’encarreguen de fer-los revisions mèdiques, de la seua manutenció i alimentació i d’apropar-los a un estil de vida molt diferent al que estan acostumats.

 

Pujar