elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Nules celebra els seus XLI Jocs Esportius

Nules celebra els seus XLI Jocs Esportius
  • Les proves d’atletisme tindran lloc a l’Estadi Noulas Antonio Pérez Balada fins dijous

MÉS FOTOS
Nules celebra els seus XLI Jocs Esportius - (foto 2)
Nules celebra els seus XLI Jocs Esportius - (foto 3)
Nules celebra els seus XLI Jocs Esportius - (foto 4)
Nules celebra els seus XLI Jocs Esportius - (foto 5)

Nules comença la quarantena primera edició dels Jocs Esportius de la localitat amb èxit. Els escolars van celebrar divendres la jornada inaugural eixint de la plaça Major per a realitzar el tradicional recorregut de la torxa fins a arribar a l’Estadi Noulas Antonio Pérez Balada, on es desenvoluparan totes les activitats esportives fins al pròxim dijous.

Tres alumnes de cada escola van realitzar aquest trajecte i una vegada al camp de futbol els escolars van entrar en fila de quatre, per l’ordre següent: CEIP Cervantes, Col·legi Consolació, CEIP Jaume I, CEIP Lope de Vega, CEIP Nou Pedro Alcázar, i CEIP Pío XII.

Un altre dels moments més destacats en aquest acte d’inauguració ha estat quan un alumne del CEIP  Lope de Vega ha llegit la promesa de “complir, respectar i ser fidels a les normes de competició i viure aquests dies amb esperit olímpic”.

Amb tot, des de la regidoria d’Esports, el regidor en funcions, Gabriel Torres, assenyala que “l’objectiu d’aquesta tradicional competició és fomentar l’esport en un bon ambient entre els més menuts”.

Les diferents modalitats d’atletisme es desenvoluparan durant els pròxims dies fins al 8 de juny amb les proves de velocitat, llançament de disc, llançament de pes, vòrtex, fons i salt de llargada. La participació en els Jocs Esportius agrupa els escolars nascuts l’any 2016 fins als nascuts al 2009.

Pujar