elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Nules aprova una línia d'ajudes per a autònoms i pimes

Nules aprova una línia d'ajudes per a autònoms i pimes
  • L'Ajuntament destinarà 30.000 euros per a fer costat al sector productiu local que va veure minvats els seus ingressos durant l'estat d'alarma

MÉS FOTOS
Nules aprova una línia d'ajudes per a autònoms i pimes - (foto 2)

L'Ajuntament de Nules ha aprovat, en ple, una línia de subvencions de 30.000 euros per a autònoms i petites empreses de la localitat que han vist minvats els seus ingressos durant l'estat d'alarma decretat per la pandèmia del covid.

L'alcalde, David García, ha explicat que “la intenció és revertir directament en ajudes a autònoms i petites empreses durant el que resta de 2020”. Actualment l'Ajuntament de Nules està treballant en les bases perquè els interessats puguen presentar la seua sol·licitud d'ajuda.

PAI de l'Àmbit Sud-est

D'altra banda, el ple de Nules va aprovar el pla de reforma interior i homologació del PAI de l'Àmbit Sud-est. “Es tracta d'una nova zona industrial que permetrà l'ampliació de l'empresa Keraben amb el positiu que suposa per a l'economia local de Nules”, ha assenyalat David García.

L'alcalde confia que durant el mes vinent de novembre s'aprove de manera definitiva per part de la Generalitat Valenciana perquè “puguem avançar en la reparcel·lació i 2021 seria un bon moment per a iniciar les obres del polígon industrial”.

Pujar