elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Nules acull aquest mes la comèdia "Infieles"

Nules acull aquest mes la comèdia "Infieles"
  • La representació s’emmarca en la programació cultural

MÉS FOTOS
Nules acull aquest mes la comèdia "Infieles" - (foto 2)
Nules acull aquest mes la comèdia "Infieles" - (foto 3)
Nules acull aquest mes la comèdia "Infieles" - (foto 4)

El Teatre Alcázar de Nules albergarà dissabte, 16 de desembre, a les 19 hores la representació de l’obra ”Infieles” de la companyia AmbfiTeatre. Es tracta d’una comèdia de 90 minuts que compta amb 9 personatges que es troben en situacions estressants amb el riure com a principal protagonista, i que s’emmarca en la programació cultural que porta a terme l’Ajuntament de Nules al llarg d’aquests mesos.

L’obra ha estat hui presentada per la regidora de Cultura, M. José Esteban, el president de l’Associació AmbfiTeatre i actor, Christian Martínez, i per Ana Montagut, també actriu d’aquesta obra.

Tots ells han coincidit a assenyalar l’èxit que té aquesta representació en cada lloc on s’interpreta pel seu caràcter divertit, al ser una comèdia  “amb malentesos i embolics entre els personatges”, comenta la regidora M. José Esteban. 

Cal assenyalar que l’obra “Infieles” està interpretada per actors i actrius de la província de Castelló procedents de diferents poblacions com ara Castelló, Almassora, Vila-real, o Borriana.

 

Pujar