elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

En marxa les obres d'ampliació de la multinacional Huhtamaki a Nules

En marxa les obres d'ampliació de la multinacional Huhtamaki a Nules
  • Després de visitar les obres, l'alcalde es compromet a agilitar els tràmits pendents

L'Alcalde de Nules, David García, i el Director General de l'empresa Huhtamaki, José María Nebot, juntament amb el Regidor d'Indústria, César Estañol, i altres responsables i tècnics municipals i de les empreses adjudicatàries que estan fent els treballs, han visitat avui les obres d'ampliació i de construcció d'una nova planta, que està duent a terme la multinacional situada en aquest municipi de la comarca de la Plana Baixa.

De fet, aquesta visita ha servit, a més, per a coordinar les gestions i els tràmits pendents per a així avançar els treballs, que està previst que finalitzen el mes vinent de setembre.

En aquest sentit, l'Alcalde de Nules, David García, destaca la importància d'aquestes actuacions “es tracta d'una obra molt important per al nostre municipi i també per a les poblacions pròximes. Com que el grup Huhtamaki té previst invertir 45 milions d'euros en el període 2021-2025, a més d'incrementar la plantilla que actualment és d'unes 400 persones. Així doncs, fins a l'any 2023 la idea és contractar a un centenar més de persones amb l'objectiu d'aconseguir un personal de 500 persones”.

De manera que, des del consistori s'està col·laborant amb l'empresa Huhtamaki perquè l'obra puga estar finalitzada en els terminis previstos.

Cal recordar que, la multinacional Huhtamaki és referent del seu sector a nivell internacional i es va instal·lar a Nules l'any 1991.

MÉS FOTOS
En marxa les obres d'ampliació de la multinacional Huhtamaki a Nules - (foto 2)
En marxa les obres d'ampliació de la multinacional Huhtamaki a Nules - (foto 3)
En marxa les obres d'ampliació de la multinacional Huhtamaki a Nules - (foto 4)
En marxa les obres d'ampliació de la multinacional Huhtamaki a Nules - (foto 5)
En marxa les obres d'ampliació de la multinacional Huhtamaki a Nules - (foto 6)
En marxa les obres d'ampliació de la multinacional Huhtamaki a Nules - (foto 7)
Pujar