elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Una manifestació marítima protestarà a Nules per la regeneració de les platges

Una manifestació marítima protestarà a Nules per la regeneració de les platges
  • Nules organitza una cadena humana marítima amb caiac i paddle surf

MÉS FOTOS
Manifestación Kayaks Nules

Després de l'èxit de la cadena humana a les platges dels municipis de la costa mediterrània per a demanar la regeneració de la platja, Nules repetirà la protesta des de la mar.

I és que el municipi organitzarà una manifestació amb caiac i paddle surf, alçant un cordó marítim “per a defensar la nostra mar” aquest dimarts, 15 d'agost.

Una forma original de protestar enfront del Ministeri per a sol·licitar la regeneració de la costa.

L'acte de protesta tindrà lloc aquest dimarts a les 11 hores enfront de la costa d'aquest municipi de la Plana Baixa i seguirà d'11.30 a 13 hores amb una cadena humana per la costa per a fer costat a la travessia marítima.

Així, Nules segueix amb les seues mesures de protesta contra la postura de Costas enfront de la regressió del litoral, després de dur a terme accions com la d'alçar l'anomenat ‘mur de la dignitat’.

La repcepción de quines participen tindrà lloc en el ‘Waikiki-Esports de mar’ de l'avinguda Illes Columbretes, 53 (l’antic Bar Pedro).

L'eixida serà des de l'abalisament marítim de la platja de l'Alcúdia amb recorregut guiat fins a la platja del Rajadell, des d'on es tornarà.

 

Pujar