elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

L'esport de Nules es reforça amb la col·laboració entre ajuntament i clubs

L'esport de Nules es reforça amb la col·laboració entre ajuntament i clubs
  • Balanç econòmic positiu, bases de subvencions i organització de la Gala de l'Esport, entre els temes abordats en la primera reunió de la legislatura

MÉS FOTOS
L'esport de Nules es reforça amb la col·laboració entre ajuntament i clubs - (foto 2)

El Consell de l’Esport de Nules s’ha reunit aquesta setmana per a seguir treballant en la millora de l’esport al municipi, i continuar també en les col·laboracions existents entre l’Ajuntament de Nules i els diferents clubs locals.

De fet, aquesta reunió ha estat la primera de l’actual legislatura i en la mateixa des de la regidoria d’Esports s’ha volgut fer un balanç econòmic de les aportacions municipals que en els darrers anys ha fet als diferents clubs esportius i a l’esport en general com ara l’ús d’instal·lacions municipals, la programació d’activitats i escoles esportives, o la col·laboració en concursos o proves esportives de diferents modalitats i esports.

A més, altre assumpte que s’ha tractat en aquesta reunió és el relacionat amb les bases de les subvencions que atorga el consistori a les entitats esportives locals, “i que fa dos anys es van canviar per a millorar aquest tipus d’ajuda, de manera que des dels clubs es vol continuar amb l’actual modalitat de concurrència competitiva”, comenta el regidor, Gabriel Torres.

Així mateix, s’ha ofert a tots els clubs la possibilitat de participar en la programació de les escoles esportives, “com han fet ja algun club, i que puguen promocionar i donar a conèixer la seua entitat esportiva entre els xiquets i xiquetes participants en les escoles esportives”, apunta el regidor d’Esports.

Per altra banda, també se’ls ha donat opció a formar part d’una comissió per a organitzar la Gala de l’Esport que se celebrarà el pròxim any.

Amb tot, des de la regidoria d’Esports s’assenyala la bona disponibilitat dels clubs esportius per a seguir col·laborant i treballant juntament amb l’ajuntament “ha estat una reunió molt positiva, en la qual s’ha acordat mantindre les mateixes línies d’actuació i col·laboració que en aquests últims anys”, apunta Torres.

Cal assenyalar que, el Consell de l’Esport està format per l’Alcalde de Nules, David García, que actua com a president; pel regidor d’Esports, Gabriel Torres; per la tècnic d’esports, Ana Mendo; per un representant de cadascun dels grups municipals; i per un representant dels diferents clubs esportius de la localitat.

Pujar