31 de maig de 2020 31/5/20

L’Alumnat del Taller d’ocupació Nules IV aconsegueix el certificat de professionalitat en jardineria, obra i fusteria

L’Alumnat del Taller d’ocupació Nules IV aconsegueix el certificat de professionalitat en jardineria, obra i fusteria - (foto 1)
  • El projecte formatiu ha tingut una duració de 12 mesos i un pressupost de 750.000 euros

L’alumnat del Taller d’Ocupació Nules IV de les especialitats de Jardineria, obra i fusteria ha aconseguit el certificat de professionalitat després de finalitzar el curs amb èxit. Així doncs, hui ha tingut lloc l’acte de cloenda en el qual s’ha lliurat a cadascuna de les persones participants el corresponent diploma acreditatiu.

La jornada ha comptat amb la presència de l’alcalde de Nules, David García; la regidora de Polítiques d’Ocupació, Rosa Ventura, i el director del Taller d’Ocupació Nules IV, José Ricardo Fortea; entre d’altres.

La duració d’aquest taller ha sigut d’un any i els seus 30 participants han aconseguit un certificat de professionalitat, “aquest certificat els permetrà tindre més oportunitats a l’hora de buscar un treball qualificat”, comenta la regidora de Polítiques d’Ocupació, Rosa Ventura. 

En concret l’objecte d’aquest Taller d’Ocupació Nules IV ha sigut la realització d’actuacions de restauració i remodelació de voreres dels carrers de la Llosa i de Sant Pasqual; o de mobiliari urbà i enjardinament del Parc Natural de l’Estany i d’altres espais de titularitat municipal com parcs i jardins.  També han rebut formació bàsica complementària en temes relacionats amb la sensibilització mediambiental, orientació professional, en prevenció de risc laborals o d’alfabetització informàtica bàsica.

L’alumnat ha compaginat la formació teòrica amb la pràctica incloses en el pla formatiu corresponent a aquest projecte promogut per l’Ajuntament de Nules i subvencionat amb 750.000 euros pel Servei Valencià d’Ocupació i Formació (LABORA) i el Servei Públic d’Ocupació Estatal (SEPE) del Ministeri de Treball.

Pujar