elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Gran participació de les penyes de Nules en el concurs de disfresses

Gran participació de les penyes de Nules en el concurs de disfresses
  • Dissabte tindrà lloc el concert de Despistaos al recinte de festes

MÉS FOTOS
Gran participació de les penyes de Nules en el concurs de disfresses - (foto 2)
Gran participació de les penyes de Nules en el concurs de disfresses - (foto 3)
Gran participació de les penyes de Nules en el concurs de disfresses - (foto 4)
Gran participació de les penyes de Nules en el concurs de disfresses - (foto 5)
Gran participació de les penyes de Nules en el concurs de disfresses - (foto 6)
Gran participació de les penyes de Nules en el concurs de disfresses - (foto 7)

Nules segueix amb la programació festiva en honor al seu patró Sant Bartomeu. De fet, anit va tindre lloc un dels actes més esperants per les penyes i que, any enrere any, congrega a centenars de persones, de manera que un total de 78 penyes van  participar en la desfilada de disfresses que va recórrer els principals carrers de la vila.

Així doncs, en relació al concurs de disfresses cal assenyalar que el premi a la millor crítica local va ser per a la penya l’Afirmació; el premi a la millor coreografia per a la penya La Temptació; el premi al millor carro per a les penyes Afició i El Jaleo; el premi a la millor identificació del nom de la penya per a Descolokó i Intensitat; el primer premi a la millor disfressa ha estat per a la penya  Xuplit; el segon premi a la millor disfressa per a la penya El Crit; i el tercer per a la penya La Perdició.                 .   

Dissabte els aficionats taurins també poden seguir gaudint dels actes taurins patrocinats per l’Ajuntament de Nules amb l’exhibició del bou per la vila de la ramaderia de “Domínguez Camacho”. Un altre acte que tindrà una gran participació serà el concert de Despistaos que tindrà lloc al recinte de festes, al que seguirà una macro-discomòbil amb Bacarrá on Tour i DJ Brenda Serna.

La programació festiva finalitzarà diumenge  amb el trofeu de futbol de Sant Bartomeu entre el CF Nules i l’Esportiu Vila-real; i amb el tribut “Viva Mèxic i la Dúrcal” que tindrà lloc al Teatre Alcázar.

 

Pujar