elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

La gastronomia de huit països es podrà degustar a Nules amb la trobada intercultural

La gastronomia de huit països es podrà degustar a Nules amb la trobada intercultural
  • Serà el dissabte 21 d'octubre i els diners recaptats es destinarà a Creu Roja

Nules acull este dissabte 21 d'octubre la 6a Trobada Gastronòmica Intercultural en la qual es podrà degustar menjar de huit nacionalitats diferents.

L'esdeveniment s'ha presentat este demà a l'Ajuntament de Nules amb la presència del regidor de Serveis Socials, Ramón Martínez, la tècnic de Serveis Socials i responsable de l'oficina PANGEA a Nules, Pilar Benlloch, i la vicepresidenta de l'assemblea local de Nules i Betxí de Creu Roja, Pilar Rivas.

Així, en l'edifici multifuncional a partir de les 20.00 hores es podrà degustar menjar típic del Marroc, Ucraïna, Veneçuela, l'Argentina, Colòmbia, el Pakistan, Romania i Espanya.

Els diners recaptats en esta trobada gastronòmica intercultural anirà destinat a l'assemblea local de Nules-Betxí de Creu Roja.

Pilar Benlloch ha explicat que en esta mostra participen més de 40 voluntaris de diverses nacionalitats que viuen a Nules i que “exposen la gastronomia del seu país” que es pot adquirir amb un tiquet a benefici de Creu Roja.

“És positiu donar visibilitat a estes activitats en les quals persones de diferents cultures, ètnies i religions s'uneixen per un bé comú”, ha explicat la tècnic de Serveis Socials.

Per part seua, des de Creu Roja han agraït a l'Ajuntament de Nules que hagen pensat en esta entitat com a beneficiària d'esta trobada perquè “en estos moments de guerres, amb la mort d'innocents, és important fer actes d'este tipus per a conéixer altres cultures, respectar-les i ser solidaris”.

Ramón Martínez ha convidat a la població a participar d'esta mostra gastronòmica perquè “gaudisquen d'este espai cultural” que comptarà també amb una actuació de dansa de l'escola Sara Guirado.

Presentació de la 6ª Trobada Gastronòmica Intercultural de Nules
Presentació de la 6ª Trobada Gastronòmica Intercultural de Nules

Pujar