elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Estiu a l'Estany, el programa d'activitats d'estiu a Nules

Estiu a l'Estany, el programa d'activitats d'estiu a Nules
  • La zona marítima comptarà amb una extensa programació tots els caps de setmana de juliol

Un any més, l’Ajuntament de Nules ha organitzat una variada programació que comptarà amb diferents activitats que es desenvoluparan durant la temporada estival a les seues platges. Així doncs, hui s’ha presentat el programa “Estiu a l’Estany”, un projecte que reunirà una oferta d'entreteniment per a tots els públics i que tindrà lloc tots els caps de setmana des de divendres, 24 de juny, fins a diumenge 31 de juliol.

De manera que, ja està disponible als edificis municipals el programa amb cadascú dels actes, dates, hores i els artistes que hi participaran. La terrassa de L’Estany serà el lloc que albergarà aquests espectacles entre els quals hi haurà actuacions musicals, de ball, humorístiques, de teatre, concerts i fins i tot hipnosi.

A més, les persones majors podran gaudir del tradicional ball no sols els diumenges de juny i juliol també els dos primers diumenges dels mesos d’agost i de setembre.

"Esperem que aquest conjunt d’activitats suposen un gran entreteniment per als nostres veïns durant els caps de setmana de l’estiu, donat que hem fet un gran esforç per oferir un ampli ventall d'espectacles enfocat a tots els públics i que ens permetran fer de la terrassa de l’Estany un lloc de reunió durant aquest estiu”, comenta la regidora de Cultura i de Platges, M. José Esteban.

Pujar