elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Els escolars de Nules inauguren les VI Jornades Educatives amb danses i música

Els escolars de Nules inauguren les VI Jornades Educatives amb danses i música
  • La sexta edició de les Jornades Educatives per a Famílies i Docents tindrà lloc els dies 20 i 21 de gener

MÉS FOTOS
Els escolars de Nules inauguren les VI Jornades Educatives amb danses i música - (foto 2)
Els escolars de Nules inauguren les VI Jornades Educatives amb danses i música - (foto 3)
Els escolars de Nules inauguren les VI Jornades Educatives amb danses i música - (foto 4)
Els escolars de Nules inauguren les VI Jornades Educatives amb danses i música - (foto 5)
Els escolars de Nules inauguren les VI Jornades Educatives amb danses i música - (foto 6)

L’alumnat de Primària dels col·legis i de l’IES Gilabert de Centelles de Nules s’han donat cita hui a la plaça Major per a inaugurar i promocionar les VI Jornades Educatives per a Famílies i Docents que tindran lloc a Nules els dies 20 i 21 de gener.

Enguany els escolars han participat també en la confecció d’una escultura col·lectiva relacionada amb el lema de les jornades “Des de dins! Experiències d’aula” que s’ha instal·lat  a la plaça Major, així mateix han gaudit d’una activitat conjunta amb danses i música en directe a càrrec del departament de Música de l’IES Gilabert de Centelles que ha servit per a donar a conéixer el començament d’aquestes jornades.

A més, aquest any, per primera vegada, han participat algunes persones residents de la Residència Mare de Déu de la Soledat de Nules, les quals han cantat juntament amb els escolars la cançó “Escriurem” de Miki Núñez. Amb tot, aquesta cançó també ha comptat amb la col·laboració de Heydi, que com cada edició apropa el llenguatge de signes als més menuts.

Des de la regidoria d’Educació, Rosa Ventura, comenta al respecte que “hem comptat amb una trobada intergeneracional i inclusiva que ens ha servit per a inaugurar les jornades educatives”.

Entre les activitats complementàries que s’estan portant a terme aquest dies cal destacar també el taller “Ver. Tocar. Jugar” que fins divendres, 20 de gener, Junislei Balmaseda impartirà a l’alumnat de Primària al Museu d’Història Vicent Felip Sempere.

Pujar