elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Detenen a tres persones pel furt continuat de palets de fusta en una taulellera de Nules

Detenen a tres persones pel furt continuat de palets de fusta en una taulellera de Nules
  • Els detinguts utilitzaven un vehicle de transport i indumentària per a aparentar ser operaris de l'empresa

Els Guàrdia Civils pertanyents a l'Equip Roca de Borriana, van iniciar una investigació en tindre coneixement pel personal de seguretat que sospitava que un o diversos furgons havien accedit sense autorització al perímetre d'una empresa taulellera situada en la localitat de Nules.

Els presumptes autors feien ús de vehicle de transport i indumentària per a aparentar ser operaris, i inicialment, no alçar sospites de trobar-se a l'interior del perímetre de les naus, on amb celeritat i de forma organitzada sostreien entre 50 i 100 palets per cada accés, repetint el procés ocasionalment durant l'últim semestre del passat any.

Els guàrdies civils van efectuar un dispositiu de vigilància, així com l'obtenció de dades i informació recaptada de forma més tècnica i per testimonis, es va aconseguir interceptar a altes hores de la nit a una furgoneta sospitosa en una zona de la qual no podia justificar la seua presència.

Efectuat un registre a l'interior del vehicle els agents van trobar 72 palets que havien sigut sostrets de l'empresa moments abans.

Per tot això es va procedir a la detenció de tres homes 24 i 32 anys d'edat, veïns de Paterna (V) i Burjassot (V), com a presumptes autors d'un delicte continuat de furt.

Les diligències instruïdes van ser entregades en els Jutjats d'Instrucció de Nules.

L'actuació ha sigut realitzada per efectius de la Guàrdia Civil de l'Equip Roca de Borriana.

Pujar