19 de gener de 2021 19/1/21

Comencen les obres de remodelació dels carrers Assutzena i Isaac Peral de Nules

Comencen les obres de remodelació dels carrers Assutzena i Isaac Peral de Nules - (foto 1)
  • Aquestes actuacions s’emmarquen en el Pla 135 de la Diputació Provincial

MÉS FOTOS
Comencen les obres de remodelació dels carrers Assutzena i Isaac Peral de Nules - (foto 2)
Comencen les obres de remodelació dels carrers Assutzena i Isaac Peral de Nules - (foto 3)

Aquesta setmana han començat a Nules les obres de remodelació dels carrers Assutzena i Isaac Peral per a millorar, entre altres, l’accessibilitat d’aquests vials. Es tracta d’una actuació emmarcada en el Pla 135 de la Diputació Provincial de Castelló que compta amb una subvenció de 105.900 euros.

“És una actuació finançada en la seua totalitat per l’administració provincial que ens permetrà millorar especialment l’accessibilitat i seguretat dels vianants del carrer Assutzena i d’un tram del carrer Isaac Peral amb l’adequació de les voreres”, comenta l’alcalde de Nules i regidor d’Obres i Serveis, David García.

En concret al carrer Assutzena es reduirà l’ample de circulació de la calçada per la que discorre el trànsit deixant aquest vial en un sentit amb la finalitat d’ampliar les voreres actuals; a més s’elevarà la plataforma única amb paviment empedrat en el tram que va des de l’accés pel carrer Pare Tomás Lucas fins al carrer Isaac Peral per a aconseguir major seguretat dels vianants complint així amb la normativa d’accessibilitat vigent, de manera que s’obtindrà un nivell d’accessibilitat adaptat.

Per altra banda, en el carrer Isaac Peral, en el tram entre els carrers Assutzena i Buenavista, es substituiran els paviments i les vorades desiguals i deteriorats de les voreres existents per altres nous sense modificar l’ample actual del vial per a que no afecte a l’estacionament i a la circulació de vehicles.

A més, el projecte inclou la renovació de l’ instal·lació d’aigua potable que portarà a terme l’empresa encarregada de la gestió i manteniment del servei d’aigua potable del municipi, FACSA. I s’afegirà una nova xarxa de sanejament per a la recollida d’aigües pluvials en la part d’actuació amb empedrat.

Pujar